Struggle of life

As we speak #7

Wow. I’ve got some catching up to do denk ik. De afgelopen weken waren druk. Misschien wel té druk. Maar ook ongelooflijk leuk. Genieten op Joepie 27 maar ook hard werken. En dan er nog maar een repetitieweekend aan vast plakken ook. Toch even aan mispakt. Tijd voor een nieuwe as we speak!

Leest: Magazines! De Elle van vorige maand lag er nog, Flow ligt nog op me te wachten en intussen is de nieuwe Charlie Magazine uit. Leeslijst #12 vraagt dus nog wel heel wat werk de komende weken. De afgelopen weken maakte ik echt te weinig tijd om te lezen. Dat moet ik goed maken de komende dagen! Ik kijk er naar uit om met een boek in de zetel te kunnen duiken.

Eet: Ongelooflijk goed en dus veel te veel. De weegschaal heeft afgelopen weekend geprotesteerd. Maar helaas liggen er nog heel wat overlekkere paaseitjes op me te wachten. Meer beweging is dus de boodschap. Maandag begint de BBB weer, het zal nodig zijn. Laat die spierversterkende pasjes maar komen. Ik heb het nodig!

Sport: Zoals hiervoor al zei begint maandag de BBB weer. Maar ik zou gewoon ook eindelijk nog eens wat looptochtjes moeten inplannen. Het zal me deugd doen. Niet alleen voor de lijn maar ook voor het hoofd. Re-re-re-re-start to run, here I come.

Luistert: Nog steeds naar Divide van Ed Sheeran eigenlijk. Aangevuld met vooral Studio Brussel. Vorige week vrijdag mocht ik ’s morgens bij Siska Schoeters trouwens vertellen over Joepie 27. Ongelooflijk hoeveel berichtjes ik daarover kreeg. Superleuk! Een beetje keifier eigenlijk!

Kijkt: Naar Jani! Heel veel Jani op TV. Met ‘Jani gaat’, met ‘Shopping Queens’ en een heruitzending van ‘Zo man, zo vrouw’. Ik heb trouwens ook een stukje van ‘Goed Volk’ van Jeroen Meus gezien, straffe televisie. Sinds ons nieuwe stekje kan ik ook keiveel programmeren met digitale televisie. Er gaat een compleet nieuwe wereld voor me open.

Kijkt vooruit: De verbouwingen schieten goed op. Er komt al wat vorm in. Ik vind het echt allemaal keispannend! Dat het maar blijft vooruitgaan. Zolang ik veranderingen zie, ben ik enthousiast ;).

Getagd

0 gedachten over “As we speak #7

Geef een reactie