Struggle of life

As we speak #10

De grote vakantie is bijna helemaal achter de rug. De tijd van ’terug naar school gaan’ komt er weer aan. Hoog tijd om nog eens terug te blikken op de afgelopen weken en wat bij te babbelen. Het idee voor As we speak zag ik trouwens bij Kelly.

Leest: Een combinatie van Leeslijst #14 en Leeslijst #15. De laatste loodjes. Eindelijk bijna rond. Ik zat wat in een leesdipje tijdens mijn drie weken vakantie. Maar ondertussen kom ik weer op stoom. Ik kan stilaan beginnen nadenken over Leeslijst #16. Ik heb nog een mooie volle kist vol boeken die ik nog moet/wil lezen. Even laten bezinken dus en een weloverwogen keuze maken.

Eet: Eindelijk wat minder en gezonder. Het doet deugd aan de spijsvertering. Mijn darmen begonnen er echt last van te hebben. Ik kom terug wat in mijn normale eetritme met veel fruit tussendoor. En dat voel ik echt. De weegschaal geeft ook al enige tekenen van beterschap. Afgelopen zondag heb ik mezelf dan toch wel beloond toen we gingen eten voor een verjaardag. Al viel dat precies nogal mee: burrata met veel groentjes en gamba’s met pasta. Ook de citroensorbet achteraf viel nog in de categorie ‘redelijk gezond’.

Sport: I did it. Ik heb de hele reeks Start 2 Run uitgelopen. Komende maandag lees je er alles over. Maar ik kan wel al kwijt dat ik ongelooflijk trots op mezelf ben. Ik probeer de komende weken alles in stand te houden door minstens 2 keer per week 30 minuten te gaan lopen.

Luistert: Op de trein staat mijn volledige collectie nog steeds op shuffle. Op bureau staat steevast Studio Brussel op. En thuis geniet ik veel van de stilte. Maar als ik thuiswerk pik ik bewust wat albums uit mijn playlist. Ed Sheeran is er nog steeds vaak bij. Maar ik (her)ontdek ook oude pareltjes.

Kijkt: Niet zo heel veel in de zomer. We hebben wat films gekeken die op de digibox stonden maar ik duik eigenlijk liever in een goed boek. Ik kon eindelijk Fantastic Beasts zien, dat wel!

Kijkt uit naar: Mijn verjaardag komende woensdag. Ik heb nog een paar dagen recup genomen om de vakantie af te sluiten. Op woensdag vier ik samen met het lief mijn verjaardag, op donderdag trek ik met #bff naar het Boekenfestijn in Hasselt en trakteren we onszelf bij l’Avenida. En voor de rest ga ik ook vooral nog wat proberen te genieten. Laat maar komen!

Getagd

7 gedachten over “As we speak #10

    1. Ik vond hem ook heel leuk. Maar als je HP nooit gezien hebt (zoals mijn lief), kan ik begrijpen dat het niet echt in de smaak valt. Je hebt wel wat voorkennis nodig vond ik!

  1. Knap dat je die reeks hebt uitgelopen! Ik kijk al uit naar je verslag erover. En je hebt absoluut leuke vooruitzichten in het verschiet. Geniet ervan!

  2. Het voordeel van het zien van Fantastic Beasts met wat vertraging is dat je nu minder lang moet wachten vooraleer het vervolg verschijnt. Daar ben ik zelf trouwens wel nieuwsgierig naar.

Geef een reactie