Struggle of life

Start 2 Run #14, nieuwe motivatie!

De herfst/winter is traditioneel de periode dat ik het allemaal wat laat hangen in het lopen. Mijn agenda is een stuk drukker waardoor ik sowieso al minder tijd heb en het is pikdonker tegen dat ik thuiskom. Dat is ook niet echt aanmoedigend natuurlijk. Maar dankzij Start2Run zal december toch een vruchtbare maand zijn op loopvlak!

En daarom trok ik gisteren toch maar weer mijn loopschoenen aan. De afgelopen weken kwam ik amper aan 1 loopje per week. Gene vette, maar beter dan niks zeker? Ik liep les 16 van Start2Run. En zelfs dat is afzien. Zielig wel een beetje. Want ik was echt wel goed bezig en op een gegeven moment begon 5 km zelfs aangenaam te worden. Maar 1 december is het ideale moment voor een nieuwe start.

Met de nieuwe uitdaging van Start2Run, kan ik niet anders dan het goeie voorbeeld geven aan m’n team. De eerste twee weken hoop ik aan twee ร  drie keer per week te komen, de volgende weken ben ik in verlof en hoop ik stiekem toch 4 en misschien wel 5 keer per week te kunnen lopen. Goed voor mijn conditie en voor de ranking van mijn team! De perfecte nieuwe motivatie dus.

Ik wil het lopen ook weer opnemen in mijn goeie voornemens voor 2018. Want als ik nu kan blijven doorzetten, moet ik in 2018 toch niet weer van 0 beginnen. Dan heb ik toch een beetje een basis om in 2018 op voort te bouwen. Een extra motivator er bovenop dus.

Nu al een keiharde dank je wel aan alle lopers in Team Perfect Imperfect. Ik ben zo vereerd dat zoveel mensen voor Team Perfect Imperfect kiezen, ‘mijn’ team. Zo ongelooflijk dankbaar voor eenieder die zich registreerde in mijn team. Ik ben nu al keitrots op elke loper en de echte competitie moet nog starten! We gaan voor de overwinning met dit topteam!

Wil jij meelopen in Team Perfect Imperfect? Dat kan nog! Registreer je dan nu nog in Start2Run en loop mee vanaf 1 december. Kleine of grote looptochtjes, het maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Hoe zit het met jouw looptochtjes? Zit jij al in mijn team (indien nee, zeker aansluiten dan!)?

Getagd , , , ,

11 gedachten over “Start 2 Run #14, nieuwe motivatie!

  1. De voorbije weken was het hier extreem druk en kwam ik ook niet vaak aan joggen toe. Maar vanaf vrijdag ga ik er met goeie moed en heel veel goesting opnieuw tegenaan en wil ik proberen om twee a drie keer per week te gaan joggen ๐Ÿ˜‰

  2. De voorbije weken was het hier extreem druk en kwam ik ook niet vaak aan joggen toe. Maar vanaf vrijdag ga ik er met goeie moed en heel veel goesting opnieuw tegenaan en wil ik proberen om twee a drie keer per week te gaan joggen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie