Boekenwurm, Struggle of life

Gelezen: Power – Claudia Van Avermaet

img_0045
Auteur: Claudia Van Avermaet
Uitgeverij: Lannoo

Claudia kende ik in eerste instantie via Twitter. Een enthousiaste duizendpoot en ook wel zus van. Tweets waar je enthousiast van wordt. Toen ze haar boek Power aankondigde, was ik heel geïnteresseerd. Het boek combineert handige yoga-oefeningen, met heerlijke foodtips en de nodige schoppen onder je gat om het toch over een andere boeg te gooien.

Ik hou wel van die hardcover lifestyle boeken. Heerlijke boeken om door te bladeren, inspiratie op te doen. Ze zijn steeds voorzien van een prachtige lay-out en doen je alleen daarom al zin krijgen om tips in de praktijk om te zetten. Power is daarop geen uitzondering. Inspirerende quotes afgewisseld met overheerlijke receptjes en nuttige yoga-oefeningen. Een vat vol inspiratie voor al wie het beu is om couch potato te zijn.

Een burn-out zette Claudia aan om het over een andere boeg te gaan gooien. Beter plannen, doordachter plannen en meer leven in het nu. Daarnaast besefte ze dat kleine wijzigingen soms grote, aangename gevolgen kunnen hebben. Zoals een voedingspatroon boordevol powerfood bijvoorbeeld. De lusteloosheid neemt af en maakt plaats voor energie.

Ik heb het boek in korte tijd helemaal verslonden. Je krijgt alleen al energie en goesting door het te lezen. Heerlijk! Wat heb ik er uit onthouden? Dat ik dringend m’n mindfulness lessen terug moet oppikken om elke dag een kort zenmomentje in te bouwen. Dat ik de yogalessen die ik volg zeker nog wil verderzetten, dat ze een groter positief effect op me hebben dan ik dacht. En dat ik die overheerlijk uitziende receptjes stuk voor stuk wil proberen.

Merci voor een heerlijk inspirerend boek Claudia!

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Power – Claudia Van Avermaet

Geef een reactie