Struggle of life

Aftellen, vakantie!

Bijna, bijna, bijna! Dinsdag en woensdag nog werken en dan ga ik in verlof. M’n algemene vakantieplannen lichtte ik eerder al eens toe. Maar toch zijn er in de afgelopen weken nog een paar concrete plannen opgedoken. Ik tel stilaan ongeduldig af.

Wat wil ik zeker doen in mijn verlof?

  • Eens langs de bibliotheek gaan. Dat moet eeuwen geleden zijn. En de boekenwurm in mij heeft heimwee. Misschien ook een goed alternatief voor de e-reader die ik overweeg omwille van plaatsgebrek.
  • Opruimen. Op een vrije dag hou ik wel van opruimen. Kasten uitnesten en op orde leggen, de neuroot in mij wordt daar heel gelukkig van. Maar even goed de harde schijf van mijn laptop eens opkuisen en wat meer structuur voorzien.
  • Toerist spelen in eigen land. De plannen zijn nog niet concreet maar ik hoop toch een paar leuke daguitstapjes in te plannen!
  • Puzzelen. Ik hou van puzzels. 1000 stukjes en meer maar het moet wel een leuke tekening blijven. Ja, een tekening want van fotopuzzels ben ik geen fan. Mijn favoriete exemplaar staat hieronder. De puzzels van Jan Van Haasteren zijn ideaal.

Jan Van Haasteren

  • Een nieuwe smartphone overwegen. Al denk ik dat ik daarmee ga wachten tot het eind van mijn verlof. Ik wil eerst deftig digital detoxen vooraleer ik een nieuwe verslaving start. Mijn Nexus 5 heeft 2,5 jaar trouwe dienst en is toch wel een van de betere die ik gehad heb, tegen een scherpe prijs.
  • Leuke plannen maken. Een paar maanden verder kijken en wat leuke tripjes inplannen. Ver of dichtbij, dat bekijk ik dan wel. Zolang het maar in goed gezelschap is.
Getagd , ,

0 gedachten over “Aftellen, vakantie!

Geef een reactie