Struggle of life

As we speak #11

Wauw, die As we speak #10 is weer een hele tijd geleden. Tijd voor wat catching up in de vorm van korte tekstjes over allerlei onderwerpen. Hopelijk zijn we dan weer helemaal bijgepraat! Ik wil het onder andere hebben over verbouwen, mezelf, tv-kijken en leesdipjes.

Hoe gaat het nu met mij? Best wel moe. Een paar drukke weken achter de rug. Het lijf protesteert een beetje. Snotvalling en heel koortsig was het resultaat. Maar het ergste lijkt achter de rug. Nood aan wat rustige avonden, al zitten die er nog niet meteen aan te komen. Er komen nog wel wat drukke dagen aan.

Hoe gaat het met de verbouwingen? Het blijft met stapjes vooruit gaan. Ik heb nu een huis vol kabels en leidingen. Alles is stilaan klaar om PUR te spuiten. Ook de buitenafwerking is ongeveer klaar. Maar het ging net iets te vlot. Vorige week kreeg ik plots het bericht van de architect dat er op zolder een schoorsteen ingevallen was. Lichtelijke paniek maar het was gelukkig de enige schoorsteen die toch al half afgebroken was en dus ergens ook wel weg mocht. Extra kosten, dat wel.

Hoe gaat het met het lopen? Een volledige update krijg je komende maandag. Het lopen gaat met ups and downs. Ik was vrij goed op dreef tot de snotvalling toesloeg en ik noodgedwongen 1,5 week moest rusten ipv lopen. Maar ondertussen pikte ik de draad weer op en ging het eigenlijk nog beter dan verwacht.

Wat bekijk ik op tv? Ik kijk nog steeds weinig tv, ik lees nu eenmaal liever. Maar hier en daar pik ik toch iets mee. Twee vaste programma’s per week: Zo man, zo vrouw en Camping Karen en James. Pure ontspanning. Grote fan van Jani en Karen. En tussendoor kijk met een half ook mee met het lief. Dan zie ik al eens #hetisingewikkeld of Spitsbroeders passeren, of De Rechtbank of Bargoens.

Hoe zit het met de leesdipjes? Het gaat eindelijk weer de goeie richting uit. Ik heb ongelooflijk gezwoegd op een reviewboek voor de Leesclub van Bol.com. De review komt volgende week eindelijk online! Intussen heb ik Petronilla uit, heb ik de laatste Bahamontes ook al gelezen en ben ik al een nieuw boek bezig. Er ligt nog een stapel magazines te wachten. Maar ik ben gewoon al tevreden dat er weer wat tempo in het lezen komt. En de Boekenbeurs komt er weer aan en daar kijk ik ongelooflijk naar uit!

Hoe gaat het met jullie?

Getagd , ,

13 gedachten over “As we speak #11

  1. Hier ook een paar drukke weken achter de rug met wat ziektekiemen. Oktober wordt verder wel een toffe maand met leuke weekends, al hoop ik dat er genoeg rustmomentjes blijven zijn.

  2. Hier ook enorm drukke dagen. Hopelijk voel je je gauw terug helemaal de oude! Naar die update over het lopen kijk ik al uit 😊 Ik wist niet dat bol.com een leesclub had! Is die voor iedereen toegankelijk?

    1. De reviews zijn voor iedereen toegankelijk. Maar ze hebben zelf een redactie samengesteld die die reviews maakt. Je kon je een tijd geleden kandidaat stellen. En ik mag reviewen voor zelfhulpboeken en ‘vakliteratuur’. Geen idee of ze nog mensen zoeken eigenlijk!

Geef een reactie