Struggle of life

6 goeie blogvoornemens!

Mijn goeie voornemens in het algemeen deelde ik vorige week al. Maar op blogvlak zou ik graag een paar aparte goeie voornemens maken. Die helpen op drukke en moeilijke momenten om toch gewoon een tandje bij te steken. Benieuwd naar mijn goeie blogvoornemens? Je leest ze hieronder!

Quote Blogvoornemens

  • 3 blogs per week: Ik probeerde de afgelopen twee jaar te bloggen aan een ritme van 3 blogs per week. Op drukke momenten sneuvelden er daar al eens een paar van. Dus door goed te plannen hoop ik nu ook die drukke momenten door te komen met ook drie blogs per week. Uitzonderlijk kan er eens een extra blogje bij komen.
  • Een boekenblog per week! Liefst een review. Aangezien mijn Goodreads Challenge op 52 staat, is het tempo van een review per week haalbaar. Ik hoop dus dat ik de leesdipjes vlot overwin. En de reviews vul ik nog aan met een Leeslijst-blogje.
  • Beeldmateriaal blijft een werkpunt. Dus ook dit jaar blijft dat een goed voornemen. Misschien moet ik komend jaar echt m’n fototoestel eens terug vastnemen en me er weer in verdiepen.
  • Extra vaste rubrieken. De vaste rubrieken geven elke maand wat zekerheid. Aan welke rubrieken dacht ik zoal? Elke week een review, aan het begin van de maand een ‘monthly blessings’-post en een Leeslijst-post en halfweg de maand een ‘as we speak’-post. Dat geeft me een zekerheid van 8 posts per maand. De rest zal dan wel in mijn brein ontstaan ;).
  • Perfect Imperfect on social media. Perfect Imperfect heeft sinds augustus een eigen Facebookpagina waar ik extra updates deel. En m’n persoonlijk Instagramaccount is intussen zowat mijn favoriete social media-kanaal. Ik hoop Facebook, Instagram en m’n blog nog wat meer onderling te koppelen. Wat kruisbestuiving hier en daar. Zo wordt alles nog meer één geheel.
  • Een eigen domein voor Perfect Imperfect. Ik bots meer en meer op de limieten van een wordpressaccount, bv. bij het verifiëren van een domein. Maar voorlopig vond ik nog niet de tijd om er echt werk van te maken. Een projectje voor 2018 dus.

Wat zijn jouw goeie blogvoornemens?

Getagd , ,

4 gedachten over “6 goeie blogvoornemens!

  1. Mooie voornemens! Ik wil dit jaar ook nog meer werken met een planning zodat er minstens twee posts per week verschijnen. Verder wil ik net als jou werk maken van beeldmateriaal en die social media kanalen. Al blijf ik dat laatste vooral erg moeilijk vinden. Tips zijn dus altijd welkom 😉 Ik wens je heel veel succes!

  2. Mooi lijstje! Dat eigen domein is iets waar ik ook wil aan werken in 2018, samen met een nieuwe layout. Al een tijdje blog ik niet meer enkel over eten, en daarom wil ik het een beetje over een andere boeg gooien. Maar ik zie er behoorlijk tegenop om alles uit te zoeken / over te zetten en om mogelijks technische problemen te hebben. 2018 is gelukkig nog lang 🙂

Geef een reactie