Boekenwurm

Leeslijst #22

Ik ben stilaan helemaal door de voorgaande Leeslijstjes. Hoog tijd om dus wat nieuwe boeken op te diepen uit mijn to be read-stapel. Zo heb ik toch weer wat leesvoer om naar uit te kijken de komende weken. Mijn reviews op de blog kunnen mijn leestempo niet bijhouden. Maar voorlopig blijf ik ze nog even een keer per week inplannen.

Ik koos zes boeken uit. Met wat variatie in het genre. Want het is net die afwisseling die het voor mij boeiend houdt. De komende weken verdiep ik mij dus in deze zes pareltjes:

 • Bertina Mulder – De Rode Magneet: Een boek dat ik won bij Judith. Het gaat over een reis naar Mars om er een nieuwe kolonie te starten. Het plot sprak me meteen wel aan dus ik ben echt heel blij dat ik het boek won. Benieuwd wat het brengt.
 • Chinouk Thijssen – Fataal Spel: Een boek waar momenteel heel wat fuzz rond is in de YA-community. Dus vroeg ik voor het eerst eens een reviewexemplaar aan. Hopelijk is het boek zo goed als ik vermoed dat het is.
 • Bart Debbaut – De Mol: Debbaut is zo een van die namen die ik meermaals tegenkom op de Boekenbeurs. Maar tot nu las ik nog geen boek van hem. Nu hij een boek rond De Mol uitbrengt, kon ik het toch niet laten en vroeg ik een reviewexemplaar aan. Ik verwacht een superspannend boek. Laat maar komen.
 • Alain Sadon – SEO voor Webprofessionals: We werken op ’t werk hard aan een nieuwe website. En qua SEO heb ik nog veel te weinig kennis. Hoog tijd om daar wat verandering in te brengen dus.
 • Yuval Zommer – De Grot van Bruine Beer: Ik won nog eens een boek bij het Leesmagazine van Bol.com. Ik was meteen verliefd op de kleurrijke cover. Hopelijk is het weer een superleuk kinderverhaaltje boordevol fantasie.
 • Sylvia Vanden Heede – Vos en Haas Feestboek: Toen ik bij Lannoo het boek van Bart Debbaut aanvroeg, zagen ze dat ik ook wel eens een kinderboek recenseerde en vroegen ze of ik Vos en Haas al kende? Nee dus, maar ik wilde ze wel graag eens leren kennen. De komende weken verdiep ik mij dus in de wondere wereld van Vos en Haas.
 • Jessi Kirby – De verborgen geschiedenis van ons: HarperCollins vroeg me onlangs of ik op de hoogte wilde blijven van hun nieuwe lanceringen. Als er een boek bij was dat me interesseerde, mocht ik gerust een recensieexemplaar aanvragen. Toen dit boek dus in mijn mailbox viel, stuurde ik een mailtje en kreeg ik een e-book toegestuurd.

Heel wat nieuw leesvoer voor mij dus. Ik kijk vooral uit naar Fataal Spel en De Mol. Maar wat lees jij de komende weken?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #22

 1. Die boeken van Vos en Haas zijn fantastisch. Wij genieten er nog steeds van om ze samen met de kinderen te lezen (dit jaar zat er ook weer eentje bij de Kinder- en jeugdjury)…
  Ik heb “Cress” klaarliggen, de 3e van dr Lunar-chronicles…

 2. Dat boek van De Mol daar ben ik intussen ook wel benieuwd naar geworden. En die Verborgen Geschiedenis van Ons lijkt me ook wel interessant te zijn.

Geef een reactie