Struggle of life

Murphy

Net op het moment dat je denkt dat je het allemaal gehad hebt, komt er weer iets bij. Murphy als het ware. Drie weken gesukkeld met bronchitis die eigenlijk nog niet helemaal over is. Maar dat was niet genoeg, er moest per se nog buikgriep bijkomen ook. En dus lag ik deze week nog maar eens plat. Mottig en al.

Ik leefde de afgelopen dagen op soep en geroosterde boterhammen. Enkel en alleen in combinatie met goei pilletjes want anders kreeg ik het niet verteerd. Hopelijk is er de komende dagen wat beterschap op komst. Ik moet er al een vriendinnenweekendje voor afzeggen dit weekend. Geen Vlaamse Velden voor mij dus. Met ontzettend veel spijt in het hart.

Oktober is dus een maand om heel snel te vergeten. November kan alleen maar beter gaan. Ik duim vooral voor een betere gezondheid, dan komt de rest vanzelf wel. Wat meer rust zal in elk geval deugd doen. Het lijf moet duidelijk wat recupereren.

Hoe gaat het met jou?

0 gedachten over “Murphy

  1. Ik hoop dat de ellende snel voorbij is! Hier nog geen ziektekiemen, maar de vermoeidheid slaat toe. Wat extra slaap dit weekend komt dus goed van pas 🙂

  2. Hier was oktober tot hiertoe ook 2 weken met griep rondlopen en nu een week rusten, rusten, rusten. Alle vermoeidheid van dit jaar lijkt er in een keer uit te komen, poehoe!
    Veel beterschap daar, het zal nu toch wel achter de rug zijn zeker??

  3. Ai toch, wij kampten deze maand vooral met verkoudheden en veel snot. Zelf liep ik serieus tegen mijn grenzen aan en dus probeer ik om nu te rusten en bij te slapen. Ik wens je tonnen beterschap & hoop dat je je intussen al wat beter voelt.

  4. Hier waren september en oktober ook geen al te beste maanden wat gezondheid betreft. Niet zo zeer wat ziektekiemen betreft maar door de verhoogde pijnklachten die bij dit seizoen lijken te horen bij mij.

Geef een reactie