Boekenwurm

Bookhaul #5

Januari was gelukkig een bescheiden boekenmaand. Veel bibliotheekboeken (13), maar die breng ik binnenkort gewoon terug. En slechts 5 fysieke exemplaren, waarvan 2 nog op het laatste nippertje in de bus vielen. Met mijn goeie boekenvoornemens zit het dus nog snor. Met het voornemen om er geen te kopen, iets minder.

Bibliotheekboeken

IMG_5616

Vorige week ging ik nog eens langs de bibliotheek voor een nieuwe lading.

img_5740

Fysieke boeken

Gekregen/gewonnen:

img_5741.jpg

En toen kwam een uitstapje naar Leuven, een bezoekje aan boekenwinkel Boekarest en kon ik het niet laten toch twee boeken te kopen (oeps!):

Welke boeken kon jij de afgelopen maand aan je collectie toevoegen?

Tagged , , ,

0 thoughts on “Bookhaul #5

  1. Hihi, maar goed dat ik me geen voornemens heb gemaakt op boekenvlak. Ik kocht De Notenkraker en bestelde nog 4 andere boeken toen The Book Depository 10% gaf op alle boeken. Uiteraard kwamen die boeken net aan nadat mijn Aanwinsten-post online was gegaan. Het gaat om een hervertelling, 2 romantische verhalen en een paranormal romance. Verder zaten er ook nog een boek over html, css en dergelijke én twee knappe boeken over World of Warcraft in de doos maar die werden door manlief bestel.

Geef een reactie