Boekenwurm

Leeslijst #39

leeslijst

Mijn leeslijsten in 2019 waren ambitieus. Het laatste half jaar zelfs veel te ambitieus. Ik was ook het plezier in het lezen wat kwijt. Niet enkel door de ambitieuze leeslijsten, vooral door de drukke agenda. Het hoofd wilde wel maar het ging gewoon niet. En dan weet ik dat ik moet inbinden en aan m’n eigen gezondheid moet denken. Dus werden de leeslijsten kleiner!

Wat lees jij de komende weken?

Getagd , ,

4 gedachten over “Leeslijst #39

  1. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik dit systeem moet vermijden want dan veroorzaakt dat binnen de kortste keren leesstress. Dat is trouwens ook de reden waarom ik geen Etsy-winkeltje aanmaak om zelfgemaakte creaties aan te bieden. Ik weet immers dat ik dan het idee ga hebben dat er regelmatig nieuwe dingen moeten gemaakt worden en dat ik tegen de klok ga knutselen en dat wil ik niet doen. Het enige dat ik dus momenteel weet is dat ik in Heks & Jager wil beginnen en dat ik daarna hoogstwaarschijnlijk een boek uit eigen collectie kies vooraleer ik aan Perfectie van J.D.Robb begin.

Geef een reactie