Struggle of life

Goeie voornemens

Nieuwjaar is traditioneel het moment om goeie voornemens te maken. Al denk ik dat velen (mezelf incluis) beter geen goeie voornemens meer zouden maken.

Want je houden aan die voornemens is o zo moeilijk. En hoe pijnlijk is het om jaar na jaar te moeten toegeven dat de start vlotjes liep maar je na 4 weken toch de pijp aan Maarten hebt gegeven? Juist ja.

Daarom ben ik vorige week al maar stiekem aan één van mijn goede voornemens begonnen: terug beginnen bloggen. En voorlopig lukt het me aardig om alles in goeie banen te leiden. De goesting om te schrijven is er weer helemaal, de inspiratie gelukkig ook.

Ik probeer alles mooi in een timing te gieten. Hou alles ideetjes mooi bij in een aparte file en maak ook echt werk van m’n blogs. Geen haastig neergepende tekstjes meer. Wel teksten die geschreven en herschreven worden vooraleer ze losgelaten worden op het wereldwijde web.

Hoewel beeldmateriaal een pijnpuntje blijft, neem ik zelfs dat werkpuntje mee als ik aan m’n blogs werk. Mocht ik echt willen, ik zou er heel wat tijd in stoppen. Maar anderzijds maak ik ook een kostenbatenanaylse en blog ik vooral om terug te kunnen schrijven. Het schrijfwerk blijft daarom ook primeren.

Best tevreden dus met dat eerste voornemen. Andere voornemens? Daar moet ik nog eens over nadenken vooraleer ik ze hier zwart op wit neerpen en kans maak om mezelf grandioos belachelijk te maken. Keep you posted!

Maar wat zijn jullie voornemens zoal? Sporten? Meer vrije tijd? Je leven beteren ;)? Ik ben wel benieuwd. Laat het me weten!

Getagd , ,

0 gedachten over “Goeie voornemens

  1. Ik doe niet aan specifieke goede voornemens. Al streef ik elk jaar naar een zo goed mogelijk mens zijn voor de mensen om mij heen en zonder egoïstisch te zijn ook aan mijn eigen geluk te denken. Veel succes met de nieuwe blog-start!

      1. Ja, het is zowat het enige voornemen waaraan ik weet dat ik me actief aan kan (of probeer te) houden. 🙂 (Stiekem wil ik echt terug wat meer sporten, maar dat heb ik jou niet verteld, want dan klinkt dat als een voornemen en eigenlijk wil ik het zo niet zien :p dat staat lost van “het nieuwe jaar”. haha)

Geef een reactie