Boekenwurm

Gelezen: De 10 geboden van Jani – Jani Kazaltzis

De 10 gebonden van Jani_cover

Auteur: Jani Kazaltzis

Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

Aan mij is geen fashionista verloren gegaan. Ik hou van mooie kleren, ik zie er graag goed uit en ik durf al wel eens behoorlijk wat geld uit te geven in mijn favoriete klerenwinkel. Maar ik kies steevast voor degelijke basics in plaats van de allernieuwste trends. Toch heb ik één grote guilty pleasure: Jani Kazaltzis.

De mama weet dat duidelijk goed. En Sinterklaas bracht me dan ook een prachtcadeau op 6 december: De 10 Geboden van Jani. De Bijbel voor elke Jani-fan, toch?

290 pagina’s vol handige stijltips doorspekt met echte ‘Jani-quotes’. Een boek dat leest als een trein en heel wat goeie en slechte voorbeelden geeft. Onthou enkel de goeie en je zal er sowieso al een heel stuk beter uitzien!

Wat heb ik er zelf uit geleerd?

  • Dat ik mijn skinnyjeanscollectie toch eens moet uitbreiden met een rechte jeans, chino of iets dergelijks.
  • Dat ik nog meer ga letten op waar de achterzakken staan als ik een broek koop (grote zakken, check)!
  • Dat brede heupen hebben geen schande is, zeker niet omdat  mijn schouders ongeveer even breed zijn. It’s all about balancing!
  • Dat ik misschien toch wat meer accessoires moet kopen (waar zijn die lange kettingen?)!
  • Dat ik eigenlijk gewoon ook redelijk goed bezig ben op stylingvlak!

Samengevat: Sowieso een must-have voor elke Jani-fan. Maar je koopt er best ook eentje voor iedereen in je omgeving die je regelmatig betrapt op driekwartbroeken, crocs of geruite hemdjes met korte mouwen! Het leven rondom je zal er zoveel mooier uit gaan zien ;).

Getagd , , ,

0 gedachten over “Gelezen: De 10 geboden van Jani – Jani Kazaltzis

  1. Ik moet toegeven dat ik ook altijd naar zijn afleveringen kijk én laten we eerlijk zijn, véél van de dingen die hij zegt zijn gewoon de waarheid, die velen onder ons wel weten, maar we doen het toch anders omdat we ons eigen goesting willen doen.

Geef een reactie