Klein en groot geluk

KVLV Ladies night

KVLV? De Boerinnenbond ofwa? Jaja, dat. A bunch of oude en jonge wijven. En die komen af en toe eens samen om leuke dingen te doen. Is dat niet voor de bomma? Ook, maar net zo goed voor jou en mij. De tijd van de echte Boerinnenbond ligt al een hele tijd achter ons. En vorige week was het de kick-off van het nieuwe werkjaar. Met een Ladies Night.

 

Hoe rol je daar in? Al vrij vroeg eigenlijk. Familie hebben in het bestuur, dat helpt. Je komt toch eh? Zo begint dat. Als tiener doe je dan de heerlijke fietstochten op prachtige zomeravonden mee. 25-30 km en een deugddoend terrasje tussendoor. Wat later de BBB-lessen, de Zumba of Yoga. Nee, ik zal nooit een bloemschikster worden en koken, dat leer ik liever van Jeroen Meus of m’n eigen experimentjes.

Op 14 januari was in m’n eigenste dorpje de kick-off met een heuse Ladies Night. Een hapje, een drankje en heel wat ‘kraampjes’. Op het programma: cocktails, cupcakes, naaien, kledij van Style Concept, Victoria-juwelen, gelnagels, geurolie, gelaatsverzorging en opsteekkapsels. Veel wijverij dus. De innerlijke mens werd versterkt met een lekkere kipkebab.

Doorheen de jaren heb ik ook enkele vriendinnen kunnen warm maken. KVLV kan best wel hip & trendy zijn. En de kraampjes waren dat ook. Op de cocktailkaart: mojito, gin tonic en iets met passievrucht. Gemaakt zoals het moet met alle trucjes die nodig zijn. Ik heb er zelf nog wat van opgestoken ook. Bij Style Concept nog een leuk soldenkoopje op de kop kunnen tikken (een kleedje aan 15 euro, hallo?). En mijn reppig haar laten opsteken door Elien. (Dat wil ik nog eens!)


Tussendoor toch ook eens het programma voor het komend jaar onder de loep genomen. Ik heb alvast de data van de Yoga in mijn agenda genoteerd. En de quiz in oktober (competitiebeestje af en toe!). En misschien toch nog de Sint-Truiden by Lights-wandeling meepikken, met degustatie en verteller! Als er dan nog wat extra workshops bijkomen, kan ik mijn agenda nog wat aanvullen.

Getagd , ,

0 gedachten over “KVLV Ladies night

Geef een reactie