Boekenwurm

Een nieuwe Harry Potter!

Een nieuwe Harry Potter, een echt nieuwe Harry Potter! Hij is er. Eindelijk. In het Engels nog weliswaar. Maar voor Harry Potter maak ik graag een uitzondering. Als trouwe fan heb ik hem dan al een paar weken geleden besteld en ongeduldig afgeteld. Ongetwijfeld het volgende boek op mijn leeslijst. Daarvoor zondig ik graag tegen mijn hopen leesmateriaal dat er nog op me ligt te wachten! Ik kan echt niet wachten om hem aan te vallen. Keep you posted.

Ben jij ook zo’n Harry Potter-fan die het boek al in huis heeft gehaald? Wat vond je er van? Geen spoilers toegelaten!

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Een nieuwe Harry Potter!

  1. Hij lag klaar toen we thuis kwamen van vakantie! Ik was wel teleurgesteld dat het geen normaal boek is, maar een “repetitie versie” van het toneel script…

  2. Hij lag klaar toen we thuis kwamen van vakantie! Ik was wel teleurgesteld dat het geen normaal boek is, maar een “repetitie versie” van het toneel script…

Geef een reactie