Boekenwurm

Op de leeslijst #6

Lezen in sneltreinvaart de afgelopen dagen. Leve vakantie! Heerlijk om een paar uur weg te duiken in een boek, zonder afleiding van sociale media. In mijn cocon kruipen voor een paar uur en er heerlijk ontspannen weer uit kruipen na een paar uur. Hoog tijd dus om een nieuw leeslijstje aan te leggen. Mét mijn eerste oogst uit de bib!

Magazines

  • Flair – Never change a winning team. Hoera voor mijn Flair-abonnement. Niet meer naar de winkel moeten hollen maar gewoon elke week in mijn brievenbus.
  • Flow vakantieboek – Ik had de promo in de laatste Flow zien staan maar was nog een krantenwinkel tegengekomen die hem aanbood. Toen ik onlangs in Antwerpen een krantenwinkel binnenliep, lag hij daar te pronken en kon ik hem niet laten liggen.
  • Elle – Einde van de maand is standaard tijd voor de nieuwe Elle. Het is altijd uitkijken tot hij in de bus valt.

Boeken

  • Guido Everaert – Storytelling – Een stukje vakliteratuur dat al een hele tijd in mijn kast ligt te wachten om gelezen te worden. Iets met koe en horens dus.
  • Suzanne Collins – Trilogie: The Hongergames – De hongerspelen, Vlammen en Spotgaai – Het eerste boek las ik al een een tijd geleden maar ik had de moed niet om door te zetten. Dat ga ik nu wel proberen te doen, dan kan ik daarna misschien ook eindelijk nog eens de films bekijken want die heb ik ook nog niet gezien.

Bibliotheek

  • Lucien Van Impe & Filip Osselaer – Lucien: Dat de bib doorheen de jaren duidelijk hard gewerkt heeft aan haar aanbod. Wielerboeken for the win dus, ik kijk met veel plezier uit om deze te lezen.
  • Bradley Wiggins – Mijn Tijd: Wiggins is altijd wat een bizar figuur in het wielrennen geweest. Hij fascineert me wel en daarom wil ik graag ook de boeken over hem eens lezen. Dank je wel bib Sint-Truiden!
Getagd , , , , , , ,

0 gedachten over “Op de leeslijst #6

Geef een reactie