Klein en groot geluk

Oh my goodies

Eerlijke en duurzame producten. Dat vind je bij Oh my goodies. De (h)eerlijke webshop van Evi. Ik ging er al een paar keer een kijkje nemen maar onlangs ben ik dan toch gezwicht. En ik wist plotseling ook verbazend goed van waar de naam Oh my goodies komt.

oh-my-goodies

In de webshop vind je prachtige interieurspullen, zalig beddengoed en trendy accessoires. Ook voor wie kinderen heeft, zijn er supermooie dingen te vinden. Het is heerlijk om er door te scrollen, te kijken en te kiezen. Ik smelt bv. voor de eco-lamswollen dekentjes. Het lijkt me zalig om op een koude winterdag onder te kruipen. Lichtgrijs aub. ūüėČ

Wie mij een beetje kent, weet ik dat ik een zwak heb voor stationery. Creatieve notitieboekjes, kleurrijke balpennen of originele kaartjes. Ik heb alles op reserve. Je kan dat nooit te veel hebben. Laat Oh my goodies nu ook nog eens prachtige kaartjes verkopen. I think we have a match. Zo leuk om postkaartjes te vinden die er uit springen in eenvoud of in kleur.

screen-shot-2016-11-18-at-13-50-29

Aangezien er van kinderen (nog) geen sprake is en mijn eigen huis nog even op zich laat wachten, richt ik me vooral op de accessoires. Evi biedt in haar webshop heel wat spullen van Détail aan. Mijn liefde voor Détail verklaarde ik al eens eerder. Maar daarnaast vind je er ook prachtige handtassen van Oh my bag. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik geen gaatjes in mijn oren heb, het heeft me al veel geld bespaard.

screen-shot-2016-11-18-at-13-57-07

Samen met mijn bestelling kreeg ik ook enkele staaltjes van de verzorgingsproducten uit de webshop. Ik ben alles behalve een beautyblogger maar ik wil ze toch wel eens deftig uittesten. Verandering van spijs doet eten zeggen ze. En wie weet bedenk ik me wel. Alle producten uit de webshop zijn eerlijk en duurzaam, gemaakt met respect voor mens en natuur. Dikke pluspunten wat mij betreft.

Je bestelling kan je afhalen in Sint-Truiden of aan huis laten brengen met een postpakketje. Ik was de lucky bastard die het gewoon thuis bezorgd kreeg. Waarvoor nog eens een dikke merci! Ik kijk nu al uit naar een nieuwe pop-up shop in aanloop naar de feestdagen.

0 gedachten over “Oh my goodies

Geef een reactie