Boekenwurm

Leeslijst, grote achterstand

Dat het eigenlijk hoog tijd was voor een nieuwe leeslijst. Maar ik geraak gewoon niet bijgelezen. Leeslijst #7 is nog niet eens afgewerkt, laat staan dat ik hier gewoon even vrolijk een nieuwe leeslijst zou posten.

Zonde eigenlijk. Twee van de drie bib-boeken heb ik ongelezen terug gedragen. De magazines lijken met hopen te blijven binnenstromen en mijn boekenstapel groeit en groeit. Het was dus tijd om wat keuzes te maken. Toen mijn verlenging voor Flair in de bus viel, heb ik dan ook van m’n hart een steen gemaakt. Geen abonnementsverlenging meer. Als ik zin heb in Flair, zal ik dan wel gewoon eentje in de boekenwinkel gaan kopen. Ik begin maar gewoon eens aan die stapel boeken die hier nog ligt. Misschien maak ik de komende weken voor andere magazines een gelijkaardige beslissing.

De komende dagen probeer ik dus m’n magazine-achterstand verder weg te werken. Vanaf eind volgende week ben ik in verlof. Ideaal om de achterstand helemaal in te halen. Dan kan ik het nieuwe jaar starten met betere voornemens!

Tips voor boeken of magazines blijven uiteraard nog steeds welkom. Ik probeer nog altijd graag eens iets nieuws! 😉

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst, grote achterstand

  1. idem hier. wil zoveel lezen maar het komt er gewoon niet van…
    als ik nu een tijdschrift wil lezen, koop ik ook gewoon een los exemplaar in de supermarkt/krantenwinkel.

Geef een reactie