Struggle of life

5 goeie voornemens voor 2017

Nieuwjaar is traditioneel het moment van de goeie voornemens. De afgelopen jaren dacht ik altijd ‘maak er geen, dan moet je je er ook niet aan houden’. Op zich geen slechte opvatting, toch? Maar dit jaar wil ik het misschien toch eens over een andere boeg gooien. En toen dacht ik ‘als ik ze nu ook eens neerpen, dan kan ik er misschien moeilijker onderuit komen’. Dus bij deze, mijn voornemens voor 2017.

goeie-voornemens

  • Wat meer op m’n eten letten en hier en daar wat kilo’s kwijt spelen. De afgelopen weken waar druk, lekker en passief. Hoog tijd om dat anders aan te pakken!
  • Beweging zoeken. Dat moeten niet elke week 3 looptochtjes zijn. Een stevige wandeling met het lief past daar zeker ook in. Of wie weet kruip ik wel eens op een fiets. Zolang ik maar geen couch potato meer ben.
  • Meer boeken lezen. Ik zou het concreet willen vertalen in een challenge. Maar dat lijkt me net iets te ambitieus. In elk geval ruil ik in 2017 mijn magazines terug in voor boeken.
  • Blijven investeren in mijn blog. Ik besef vaak pas op drukke momenten hoe leuk ik het vind om mijn hersenspinsels neer te pennen. Het helpt me om m’n hoofd leeg te maken. Ik hoop dat ik Perfect Imperfect dus ook in 2017 kan blijven uitbouwen.
  • Van 2017 een knaller van een jaar maken. Er een lap opgeven en er het beste uithalen.
Getagd ,

0 gedachten over “5 goeie voornemens voor 2017

Geef een reactie