CommCommComm, Varia

10 meest gelezen blogs van 2016

Na iets meer dan een jaar bloggen, blik ik graag eens terug op 2016. Het jaar dat mij terug de fun deed inzien van bloggen. Het jaar waarin ik heel veel schrijfplezier beleefde. Daarom dook ik eens in mijn statistieken om de 10 meest gelezen posts van 2016 op te lijsten.

10. Gelezen: Matthias Soberon – Backstage
Toch één boekreview die de top 10 heeft gehaald :). Een leuk young adult-boek trouwens. Mocht je het nog niet gelezen hebben, een aanrader!

9. De gelegenheidsloper #4

8. De gelegenheidsloper #3
Mijn loopavonturen konden op heel wat bijval rekenen. Mensen zien blijkbaar graag andere mensen sukkelen ;). Het doet er mij trouwens aan denken dat ik dringend terug moet gaan lopen. Goed voornemen, check.

7. Juwelen op maat by Veronique
Ik ben grote fan van de juwelen van Veronique. Heel simpel, strak design. Volledig op maat gemaakt. Trots dat ik al drie pareltjes in mijn kast liggen heb.

6. 6 topblogs om te volgen
Mijn tips om ook bij anderen eens te gaan lezen wat ze wekelijks neerpennen. Doet er mij aan denken dat ik misschien eens een nieuwe editie moet maken.

5. KVLV Ladies night
Een populair onderwerp blijkbaar. Zonde want ik kan niet naar de volgende gaan.

4. Een jaar later
De terugblik op m’n time-out. Ik krijg het steeds moeilijker om het een echte burn-out te noemen, daarover was ik misschien te snel terug aan de slag. Laat ons het er op houden dat ik te diep in mijn energiereservoir had getast, dat in elk geval wel. En dat het mij heel wat lessen heeft geleerd. Zowat 1,5 jaar later mag ik zeggen dat ik er ongeveer doorheen ben. Enkel de kleine kwaaltjes duiken nog af en toe op en doen me inzien dat ik af en toe nog wat gas moet terugnemen.

3. Afscheid van de keizer van de cross, Sven Nys
Met dank aan een RT op Twitter van de keizer himself. Het jonge geweld heeft het intussen overgenomen in de cross.

2. Concert: A3 beton – Boem Patat Tour
Blijkbaar veel A3 beton-fans die op mijn blog zijn beland. Een mooie tweede plaats in de ranking. In april nemen ze afscheid, waar moet ik dan mijn dansbeentjes gaan losgooien

1. De gelegenheidsloper #1
Mijn meest gelezen blog gaat gewoon over mijn loopavonturen. De allereerste blog dan nog. Met dank aan Start 2 Run om hem te delen, ongetwijfeld.

In het lijstje hierboven liet de statistieken voor de algemene homepage en de ‘over’-pagina buiten beschouwing. Ik mocht in het afgelopen jaar zo’n 10.000 kijkers ontvangen op mijn blog. En daar ben ik best tevreden mee. Ik kan trots terugblikken op het afgelopen jaar. In 2017 blijf ik met veel plezier verder schrijven.

Getagd , , , ,

0 gedachten over “10 meest gelezen blogs van 2016

Geef een reactie