CommCommComm

7 ‘zotten’ die 40 dagen bloggen

Twee dagen geleden begon ik nog eens aan een 40 dagen bloggen-avontuur. Vorig jaar deed ik dat nog eens. Toen vond ik alleen in Tiny een medestander die mee de uitdaging wilde aangaan, voor de editie van 2022 vond ik er een paar meer. Ere wie ere toekomt, dus maak ik graag een overzichtje van de enthousiastelingen die me 40 dagen lang vergezellen.

Ik was aangenaam verbaasd van het aantal reacties dat op mijn oproep kwam! Zo leuk dat er toch een aantal mensen zich willen engageren om een 40 dagen lang extra content op hun blog te producten. Een dikke shout-out naar hen dus.

Wie zijn die andere 40 dagen bloggen-zotten?

Naast mezelf dus nog 6 toppers die de komende weken hun beste schrijfpen bovenhalen! Bezoek dus regelmatig eens hun blog om te kijken hoe het hen bevalt.

Heb je last-minute toch nog beslist om mee op de 40 dagen bloggen-kar te springen? Laat dat dan hieronder even in de reacties weten, dan voeg ik je nog toe aan het lijstje!

Was 40 dagen bloggen niet meteen haalbaar voor jou maar zie je lezen wel zitten? Dan is dit het perfecte extra engagement tot Pasen ;). Want die blogs hebben ook lezers nodig.

Getagd ,

10 gedachten over “7 ‘zotten’ die 40 dagen bloggen

  1. Hallo ik zag vorig weekend de challange passeren en las hoeveel deugd het deed en dacht gewoon: ‘Ik doe mee’. Ik heb nog even gezocht van waar het initiatief kwam, wist ik veel dat 2 van de bloggen die ik volg die opzetten. Dus ja, 40 dagen lezen en schrijven. Een hele uitdaging voor deze vasten. Dank dus voor het idee. Liefs

Geef een reactie