Struggle of life

Vragen staat vrij

Vragen staat vrij

Een klassieker om mijn 40 dagen bloggen te starten. Want 40 dagen bloggen dat kan ik niet alleen, ik heb daarbij jouw hulp nodig. Hoe? Door mij een vraag te stellen waar ik mee aan de slag kan. 

Wat heb je altijd al eens van mij willen weten? Wil je meer weten over mijn muzikale escapades? Interesseert mijn boekencollectie je wel? Zoek je leestips? Boeien mijn loopverhalen je wel? Of wil je weten waar ik shop? Kortom, welke vraag wil jij mij stellen en waar zou je graag een blogje over zien verschijnen?

Ik neem de komende weken dan de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik plan de blogjes in in mijn blogplanning en dan zorg ik graag voor een antwoordje op jouw prangende vragen ;). Laat je vragen gerust hieronder achter of wil je het minder openbaar doen, dan mag je uiteraard ook altijd een mailtje sturen. Ik ben superbenieuwd naar je vragen!

Getagd , ,

6 gedachten over “Vragen staat vrij

  1. Waar woon je? En welke plekken in je gemeente/stad vind je leuk? Om te wandelen, in het zonnetje te zitten, een terrasje te doen, te eten, te winkelen… zo van die dingen 🙂

    1. Moest je bewust niet willen laten weten waar je woont op je blog, dan vind ik dat helemaal ok. Dan vraag ik naar je favoriete vakantieplek en dezelfde vraagjes erbij 🙂

  2. Ik ken je nog niet zo lang. Dus ik wel wel iets horen over je muzikale carrière 😉. Ik zing zelf in een popkoor. Dat blog ik zeker ook nog over.

    1. Oh leuk! Wij hebben ook een gelegenheidskoor, maar ik ben beter in muziek spelen dan zingen. Al vind ik zingen wel leuk! 😄

Geef een reactie