CommCommComm

Katrien doet nog eens van 40 dagen bloggen!

De knoop is doorgehakt. Ik wil het nog eens proberen. 40 dagen bloggen! Zonder stress, zonder druk. Elke blog die extra schrijf bovenop mijn wekelijkse blogpost is mooi meegenomen. Elke blog die ik minder dan die 40 dagen schrijf, is een ja tegen mezelf geweest. Kijk, ik ga het nog leren!

40 dagen bloggen is een challenge die Kathleen Verhetsel ooit lanceerde, een jaar of 5-6 geleden (misschien zelfs langer?). De bedoeling is om in de 40dagentijd (tussen aswoensdag en paaszondag) 40 dagen te bloggen. Zondag is rustigdag, net zoals in de Vastenperiode.

Het doel van die challenge is je blogpen wat aan te scherpen, de bloggoesting te vergroten en tegelijk ook wat aan bonding te doen met lezers of mede-40dagenbloggers.

Dus als je zin hebt om mee te doen? Laat het zeker weten, dan kunnen we een clubje oprichten :). En dan maak ik gewoon een overzichtje van iedereen die aan de challenge start. In mijn vorige blogpost vond ik gelukkig al wat medestanders.

Wie inspiratie zoekt, kan mijn inspiratiebundel van vorig jaar nog steeds downloaden. De teller staat al op 153 downloads, daar ben ik best wel trots op!

Getagd ,

13 gedachten over “Katrien doet nog eens van 40 dagen bloggen!

  1. Veel plezier en succes, ik kom graag bij jou en bij de andere deelnemers lezen.
    Na enig beraad heb ik besloten toch niet mee te doen, want het wordt gewoon té veel. De ideeën zijn er wel, maar ik moet nog stevig over mijn grenzen blijven waken en te veel hooi op mijn vork nemen is dan geen goed idee. Maar ik ga toch een effort doen om wat meer dan normaal te bloggen :-).

Geef een reactie