CommCommComm

Doe mee aan de Perfect Imperfect-zomerchallenge!

Perfect Imperfect-zomerchallenge

Zou ik het doen? Of toch maar niet? Twijfel was de rode draad voor de lancering van de Perfect Imperfect-zomerchallenge. Maar kom, ik hakte de knoop door en ik ga er gewoon voor. Als ik daarmee keihard op mijn bek ga, dan is dat maar zo. Wil je meedoen? Laat het dan even hieronder weten, dan maak ik een overzichtje.

Het opzet is eigenlijk heel eenvoudig. Het startpunt voor deze challenge is het alfabet. 26 letters die je als eerste letter van een woord gebruikt. Welk woord? Dat kies je zelf. Het kan een woord zijn dat jou symboliseert, het kan een woord zijn dat staat voor iets wat je helemaal niet bent, het kan een thema zijn waar je een uitgesproken mening over hebt of net niet. 26 letters, 26 woorden en dus 26 blogposts. Die blogposts schrijf je tussen 21 juni en 20 september (ahja, de zomer) en uiteraard in alfabetische volgorde.

Het doel van de challenge is dat lezers iets meer te weten komen over jou maar tegelijk is het een handige rode draad om de komende drie maanden blogposts aan te koppelen en onderwerpen te verzinnen. Ik hield het bewust simpel om het laagdrempelig te houden. Als ik mezelf teveel restricties zou opleggen, is de fun er al snel af. Het is net de vrijheid die bloggen me geeft, die ervoor zorgt dat ik onderwerpen kan blijven bedenken om blogposts over te schrijven.

Mijn eerste blogpost voor de zomerchallenge mag je op 1 juli verwachten. Ik kies ervoor om de 26 blogposts te spreiden over de maanden juli en augustus.

Doe je mee?

Zin om mee te doen? Dat kan! Met plezier zelfs. Laat hieronder een reactie na met de boodschap dat je meedoet en ik voeg je toe aan het lijstje van deelnemers.

Getagd , , ,

6 gedachten over “Doe mee aan de Perfect Imperfect-zomerchallenge!

  1. oooh ik vind het idee wel heel cool, maar 26 posts op 3 maand is wel een heel hoog ritme…vooral omdat ik in feite al quasi dagelijks post.

    hmm misschien een paar posts, maar ‘k denk niet dat ik ze allemaal in een aparte post afwerk

  2. Superleuk idee, maar ik twijfel ook. 26 berichten is voor mij ook te veel, en ik heb een paar vaste rubrieken die het alfabet niet volgen. Veel succes en plezier ermee, ik kom uiteraard graag meelezen :-).

    1. Ik ben er zelf ook nog niet aan begonnen. Beetje struggles in mijn hoofd wat de blog betreft. Met die nieuwe regels voor bloggers en de combinatie met alles weet ik het even niet meer. 🙈

Geef een reactie