CommCommComm, Varia

2016 best nine on Instagram

Ik heb een zwak voor foto’s. Instagram wordt dan ook meer en meer m’n meest favoriete sociale medium. Ik kan echt zitten staren naar mooie foto’s. Ik geniet daar echt van. Ik blik dan ook met veel plezier terug op 2016 met de 9 topfoto’s van mijn Instagramfeed.

2016-best-nine-on-instagram

Een tijd terug besliste ik om wat meer tijd en moeite in mijn Instagramfeed te steken. Zwart-wit foto’s hebben m’n hart gestolen. Ik koos er dan ook bewust voor om m’n feed enkel nog in zwart-wit en grijswaarden te maken. Mijn topfoto’s blijken ook allemaal uit die recente wijziging te komen.

 1. In de rij staan op de Boekenbeurs om m’n boek te laten signeren door Fabian Cancellara. Een koersheld die afneemt van de wielersport. Het zal altijd een mooi herinnering blijven aan één van m’n wielerhelden.
 2. Op 21 december schonk ik 28 cm haar aan Think Pink. Ook op mijn Instagramfeed een hit blijkbaar.
 3. Niet enkel Cancellara op de Boekenbeurs lokte heel wat likes. Ook mijn Boekenbeursbuit was een toppertje. Nog maar 1 boek van dat stapeltje heb ik intussen kunnen lezen. Een goed voornemen voor 2017 dus.
 4. Eind november trokken we richting West-Vlaanderen voor een weekendje weg. Onderweg hielden we even halt in Oudenaarde. De Koppenberg blijft toch iets speciaals.
 5. & 9. Al meer dan 7 maand het gelukkigste meisje ter wereld. De middelste foto postte ik na 6 months of perfection, de laatste na een paar maanden. Nog steeds even gelukkig uiteraard ;). Foto’s die duidelijk op heel veel likes konden rekenen.
 6. Eind november was ik eindelijk nog eens in het Kuipke in Gent voor de Zesdaagse. Het deed ontzettend deugd om er weer te zijn.
 7. Het is amper te zien op het overzichtje maar op de foto staat ‘It’s Holidays Bitches’. Ik telde ongelooflijk af naar een paar weekjes vakantie. Mijn hoofd had het even nodig.
 8. Pareltjes in eigen streek. De Rode Dreef in Mechelen-Bovelingen kon duidelijk op heel wat appreciatie rekenen

0 gedachten over “2016 best nine on Instagram

  1. Dank je wel! Ik hou wel van de sfeer van zwart-wit foto’s en van de eenvormigheid van de feed. Voordien had ik echt het gevoel dat mijn feed een grote chaos was en daar werd ik best wel ambetant van :).

   1. Ik gebruik altijd dezelfde filter. Maar dan nog is het soms een mengelmoesje. De ene keer een heel lichte foto, dan weer een heel donkere… Bij zwart-wit beelden heb je dat natuurlijk minder.Staat supermooi!

Geef een reactie