Struggle of life

Goeie voornemens #2 -BBB

Een van mijn goeie voornemens voor dit jaar was meer bewegen. Ik had stiekem gehoopt wat wandelingetjes in de Haspengouwse velden maar uit onverwachte hoek kwam een aanbod om BBB te gaan. Ik zei niet nee, ik hou wel van sporten die op dans gebaseerd zijn.


Vanavond staat mijn eerste les op het programma. Vorige week was de eerste les van de reeks maar toen lag ik uitgeteld met griep in de zetel. Dus ik ben best wel benieuwd wat het gaat geven. Er spoken een heleboel vragen door mijn hoofd: gaat het zwaar zijn, gaat het leuk zijn, hoe ga ik mij de dag nadien voelen enz?

Ik deed in het verleden al een paar keer Zumba maar echt zwaar afgezien heb ik daar nooit. Het was soms even doorbijten maar wel steeds een haalbare kaart. Het verven afgelopen weekend zorgt er in elk geval al voor dat mijn armspieren al goed geoefend zijn. Hopelijk kan ik morgen mijn armen nog altijd even vlot gebruiken dan na een paar dagen verven :).

Hebben jullie al eens BBB gedaan? Of andere groepslessen? Hoe beviel het jullie?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Goeie voornemens #2 -BBB

  1. Verwacht je aan een leuke bende alleszins 🙂
    De lessen zouden heel gevarieerd zijn dus het kan zijn dat er eens een les tussen valt die je wat minder bevalt (hopelijk dan net niet vandaag).

Geef een reactie