Struggle of life

Goeie voornemens #3 – BBB

Hoera, applausje voor mezelf. Ik ben toch een beetje terug aan het sporten. Ik heb intussen al 2 BBB-lessen achter de rug. Trots op mezelf dat ik eindelijk wat beweging heb. Al is het nog in beperkte mate.

De BBB-lessen bestaan uit twee delen. Het eerste half uur wordt er een dansje aangeleerd. Stap voor stap doorlopen we de verschillende dancemoves. En na een half uurtje krijg je dan een kort dansje dat verschillende keren herhaald wordt binnen hetzelfde liedje. Het stukje dans wordt afgesloten met een cooling down.

Deel twee zijn specifieke oefeningen. Denk aan squads, buikspieroefeningen, beenoefeningen etc. Het lijkt allemaal piece of cake als je elke oefening apart bekijkt. Maar als je alles achter elkaar doet, wordt het best wel inspannend en uiteindelijk echt wel afzien.

Gelukkig voor mij heb ik achteraf bijzonder weinig last van spierpijn. Enkel na m’n eerste les had ik wat nekpijn maar die kon er even goed komen door slapen op een slecht kussen. Hopelijk levert het ook allemaal op op termijn. Ik hoop er toch wel wat de vruchten van te plukken. Keep you posted.

Getagd , , ,

0 gedachten over “Goeie voornemens #3 – BBB

  1. Ik ben wel fan van groepslessen eigenlijk, alleen is de lesgever enorm belangrijk! In mijn huidige buurt heb ik nog niets gevonden en de vorige locatie is nu echt te ver, maar ooit ga ik toch op zoek naar een nieuwe locatie, denk ik. You go, girl!

Geef een reactie