Boekenwurm

Leeslijst #10

Sneller dan gedacht ben ik hier met een nieuwe Leeslijst. Ik lees momenteel de laatste bladzijden in Dik. Lelijk. Wijf. Dus hoog tijd voor nieuwe leesvoornemens voor de komende dagen. Ik kies deze keer voor een iets gemakkelijker genre.

  • Sep, een kleine biografie – Lander Deweer: Ik kreeg dit prachtige boekje in mijn bus om te reviewen. Ik ben ontzettend benieuwd wat het brengt. Een combo van jeugdboek en wielrennen, dat kan gewoon niet tegenvallen. Keep you posted, de review komt half maart online.
  • De Ring van Koning Schavelingh – Marc de Bel: Een De Bel, hoe kan het ook anders. Een van m’n Boenbeurs aanwinsten.
  • Halloweense Worstjespudding – Marc de Bel: En nog een De Bel. Het worden topdagen, ik voel het. Ook een Boekenbeursaanwinst trouwens.
  • 100% Yentl – Yentl Keuppens: Een iets zwaarder onderwerp maar ik hoop goed gebracht. Ook dit boek is een Boekenbeursaankoop!

Ik ben eindelijk weer op dreef met boeken lezen. Benieuwd hoe lang ik nodig heb om dit stapeltje er door te jagen. Hopelijk niet te lang, dan kan ik die stapel in mijn kast blijven aanvallen!

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #10

Geef een reactie