Struggle of life

Goeie voornemens #4 – BBB

Still going strong. Ik hou lustig vol. En ik heb best wel naar mijn zin. BBB lijkt echt nog wel iets voor mij. Volgende week de laatste les, dan een weekje rust tijdens de Krokusvakantie. Even tijd voor andere dingen.

Ondertussen heb ik weer twee lessen achter de rug. Er werd heel wat gedanst, gesquad en rond gehost tijdens de lessen. En vooral ook heel wat afgelachen. Het helpt echt om met een kliek van bijna 10 aan die lessen mee te doen. Het motiveert en het helpt relativeren. Dus voldoende eer voor die enthousiastelingen die mij vergezellen elke maandagavond. We doen het toch maar mooi!

De oefeningen neem ik mee naar huis om ook daar nog twee keer per week te doen. Het kost me 10 à 15 minuten tijd maar het lijkt wel te helpen. Mijn benen lijken er alvast wel bij te varen. Laat ons dat zo houden ;).

Komende maandag vieren we carnaval op de BBB. Ik ben razendbenieuwd naar dat zootje ongeregeld. Dat moet echt kostelijk zijn om de kostuumpjes te combineren met de danspasjes. Hopelijk worden er daar toch niet teveel filmpjes of foto’s van gemaakt. What happens op de BBB, stays op de BBB.

 

Getagd , ,

0 gedachten over “Goeie voornemens #4 – BBB

Geef een reactie