Boekenwurm

Leeslijst #11

Ik heb gelezen gelijk zot de afgelopen twee weken. Ik ben intussen aan mijn achtste boek begonnen. Eentje van de leeslijst hieronder, het vorige trouwens ook. Het ging met rasse schreden vooruit. En het geeft een boost om verder te blijven lezen de komende weken.

De postbode zal de komende dagen nog wat tijdschriften in de bus gooien ook (Flow, Elle en Bahamontes). Maar daarnaast wil ik me toch vooral blijven verdiepen in boeken.

  • Scrappy Little Nobody – Anna Kendrick: Een kerstcadeautje van BFF. Pitch Perfect smeedt banden en zorgt duidelijk voor inspiratie. Het is weliswaar in het Engels maar hopelijk kan ik het toch vlot uitlezen.
  • Nooit meer te druk – Tony Crabbe: Eentje in de categorie ‘zelfhulpboeken’. Ik hoop er toch wat dingen uit op te steken en over te nemen. Of dat gaat lukken, is natuurlijk een andere vraag. Ik doe m’n best.
  • Fabian Cancellara – Fabian Cancellara & Guy Van den Langenbergh: Een gesigneerd exemplaar nog wel! Nog eentje van op de Boekenbeurs. Het is vooral een fotoboek dus het zou vlot moeten gaan.
  • De Wildernis In – Jon Krakauer: Geleend van de tante. In juli vorig jaar. Dus misschien moet ik het nu ook gewoon eens lezen. Ik heb net de film bekeken, ook geleend van de tante net als de muziek van Eddie Vedder. Ik geef het snel terug, beloofd!
  • How to Story – Tim Verheyden: Vakliteratuur. Eentje die echt al 2 jaar in mijn kast ligt. Maar een onderwerp dat me uitermate boeit en waar ik nog veel over hoop bij te leren. Laat maar komen dus.

Ik probeer de lat dus iets hoger te leggen met vijf boeken en zonder jeugdboeken deze keer. Het blijft een uitdaging om ze allemaal te lezen op korte termijn. Het resultaat zie je hier ongetwijfeld nog passeren.

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #11

Geef een reactie