Boekenwurm

Leeslijst #14

De reviews van Leeslijst #13 zijn nog niet allemaal gepasseerd. Maar het lezen ging zo vlot vooruit dat ik toch al gewoon een nieuwe Leeslijst ga maken. Gezien de snelle vooruitgang van de vorige, kies ik toch voor zes boeken deze keer. Met het zicht op m’n verlof mag dat geen onmogelijke opgave zijn.

Boeken

  • Fien De Meulder – Een redelijk gelukkig huwelijk: Dankzij Uitgeverij Polis kreeg ik een reviewexemplaar in de bus. Een redelijk gelukkig toeval 😉 want toen ik het persbericht in m’n mailbox kreeg, had ik het sowieso al op m’n wishlist gezet. Ik ben benieuwd wat het brengt en ik weet ook niet zo goed wat ik er moet van verwachten. Ik ben in elk geval geprikkeld!
  • Lize Spit – Het smelt: Dat boek ligt hier al schandalig lang te wachten op gelezen te worden. Ik kocht het niet zo heel lang nadat het uitkwam maar ik vond de tijd nog niet om het te lezen. Opvallendere exemplaren staken er telkens een stokje voor.
  • Amélie Nothomb – Petronilla: Nog eentje die hier al maanden ligt te wachten om gelezen te worden. Misschien zelfs al jaren want ik kocht em toen hij net uit was. Dat moet ik goed maken met het literaire genie Nothomb.
  • Ruben Van Gucht – Sportman: Gewonnen bij een wedstrijd van Uitgeverij Van Halewyck. Een leuke meevaller! Sportboeken zijn altijd goed om me op sleeptouw te nemen.
  • Tim Wellens, Paul Van Den Bosch en Wim Van Hoolst – De weg naar de wielerdroom: Een boek over Tim, dat moet ik toch gewoon gelezen hebben, niet? Wie weet steek er nog wel iets van op als ik ooit ambities heb ;).
  • Mark Van Bogaert – Scanbaar schrijven: Er moest sowieso een stukje vakliteratuur bij. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven bijleren. Zeker op vlak van schrijven. Dat boeit me zo dat ik er boeken over kan blijven lezen!

Welke boeken moet ik zeker eens op mijn Leeslijst zetten? Tips zijn welkom!

Getagd , , , , , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #14

  1. Lize Spit ligt hier ook klaar om mee op vakantie te nemen !! Ik kijk uit naar jouw review (liefst pas begin augustus 😉) en of we er hetzelfde van vinden…

    1. Je moet er wel voor zijn! Het is absurd en vaak helemaal niet logisch. Maar vaak zo geniaal gevonden dat het goed wordt! Redelijk dunne boeken ook dus gaat wel vlot!

Geef een reactie