Struggle of life

As we speak #14

Wow, het is echt weer even geleden dat ik nog eens bijgepraat heb. Hoog tijd om die schade in te halen! De afgelopen weken zaten weer aardig volgepropt en ik had veel blogmateriaal. Een nieuwe update in 5 puntjes!

Hoe gaat het nu met mij? Voor ’t moment wat last van ziektekiemen. Ik heb een stevige verkoudheid opgelopen. Gelukkig een paar dagen recup om uit te zieken. Het zal deugd doen. Wat gas terug nemen en wat me-time inbouwen. Mezelf weer even op de eerste plaats zetten na een paar drukke dagen.

Hoe gaat het met de verbouwingen? Er komt eindelijk weer wat schot in de zaak. De plakker is begonnen dus de muren zien er stilaan ok uit. Hopelijk blijft de vooruitgang er nu wat inzitten. Ik haat het als iets stilligt. En ik haat het dat aannemers naar elkaar wijzen in plaats van gewoon te zorgen dat alles er is dat er moet zijn. Maar goed, beetje achter de veren zetten en hopen dat het goedkomt, weliswaar met de nodige frustratie tussendoor.

Hoe gaat het met het lopen? Het ging uitstekend. Tot die snotvalling opdook en ik verplicht een paar dagen niet kan lopen. Maar de afgelopen weken waren best wel vruchtbaar op loopvlak. Ik liep zelfs het beste loopje van het afgelopen jaar. Ik hoop dat de snotvalling niet teveel roet in het eten gooit en ik volgende week weer gewoon kan verder bouwen. Meer over mijn loopavonturen volgende week maandag op m’n blog.

Wat bekijk ik op tv? Eigenlijk niet zoveel. Enkel DNA Nys stond op de vaste agenda, net als Wereldrecords met Maarten Vangramberen. Twee sportgerelateerde programma’s. Ik had het plan om weer meer te lezen ’s avonds maar door de drukke agenda is dat er nog niet echt uitgekomen. Een werkpuntje voor de komende weken!

Hoe zit het met het lezen? Ik lees veel, maar weinig boeken eigenlijk. Ik las de afgelopen week vooral magazines en blogs. Maar ik zit wel nog steeds op schema voor m’n challenge op Goodreads. Komend weekend zeker een nieuw boek starten (eentje over Lotto-Soudal). Intussen ook die magazines nog wegwerken en nog wat blogs lezen. Gelukkig heb ik de ruimte om het even rustiger aan te doen en wat tijd te maken om te lezen.

Hoe gaat het met jullie?

Getagd ,

3 gedachten over “As we speak #14

  1. Ook wij hadden de afgelopen last van fikse verkoudheden. Hopelijk voel je je intussen al wat beter? En nu ben ik heel benieuwd naar de blog van morgen, over die loopavonturen!

    1. De temperatuurregeling is nog niet optimaal en het hoesten hoort er ook nog bij maar voor de rest gaat het gelukkig wel. De loopavonturen gaan een weekje uitgesteld worden op de blog, vergeten dat ik nog iets anders had ingepland. Woeps! 🙂

  2. Jammer dat je tijdens het verbouwen steeds zo overal achter moet zitten hé. Alsof je het al niet druk genoeg hebt. Qua lezen was het deze maand bij mij net omgekeerd. Ik lag vaak in de zetel te lezen maar kwam niet aan mijn blogfeed toe omdat het gewoon te vermoeiend was om een poos achter de laptop te zitten.

    Gezondheidsgewijs ging het dan ook een ‘beetje’ mis in deze eerste maand van het nieuwe jaar. Of mijn lichaam heeft het begrip Goede voornemens nog niet helemaal door of het is van plan om een Medische Bingo te winnen. Ik begon het jaar met een stevige keel – en oorontsteking. Die eerste is ondanks twee antibioticakuren nog steeds niet helemaal genezen. Na de eerste kuur werd de oorontsteking wel ingewisseld voor een blaasontsteking (alweer! Binnenkort staat er een ct-scan op de planning dus ik hoop dat die een verklaring en oplossing biedt) en eind vorige week kwam er nog eens een buikgriep bovenop waar ik nu nog steeds van aan het bekomen ben. Nu weet je meteen ook waarom ik zo ver achterloop met het bijlezen van mijn blogfeed. 😉

Geef een reactie