Boekenwurm

Leeslijst #19

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. 4 boeken waar ik me de komende weken aan overgeef. Ik wilde vooral verhalen en daar ging ik dan ook naar op zoek. Een mengeling van dunne boekjes en een dikke klepper. Heel benieuwd wat het gaat brengen, laat die leesuurtjes maar komen.

  • Hard, Liefde sterft nooit – Leen Dendievel: Een boek dat me al een hele tijd fascineerde. Eind vorig jaar bestelde ik het dan nog maar snel online. Ik weet niet zo goed wat ik er moet van verwachten maar ik las er al heel veel goeie dingen over.
  • De tatoeëerder van Auschwitz – Heather Morris: Vorige week passeerde bij de reviewers van Lees.bol.com wie er graag dit boek wilde recenseren. Ik las de korte inhoud en het verhaal sprak me wel aan. Dus ik stelde me kandidaat. Twee dagen later had ik het boek al in huis. Het blijkt een redelijk populair boek te zijn, terwijl ik er zelf nog niet veel over gehoord had.
  • Wiet Waterlanders en de echt aardige rechters – Mark Tijsmans: Een Boekenbeurs-aankoop. Ik hoop op een goed verhaal dat als een sneltrein leest. Ik merk dat het net die boeken zijn die me nog meer doen lezen. Geen idee wat ik er van mag verwachten want ik las nog geen enkel boek van Mark Tijsmans. Ik laat me graag verrassen.
  • #Laatste Vlog – Carry Slee: Een boekje dat weinig kostte en ik graag toevoegde aan m’n laatste aankoop bij Bol om gratis verzending te krijgen. Verhalen waarin sociale media een belangrijke rol spelen vind ik altijd leuk, dus hopelijk is dat met deze ook zo.

Welke boeken lees jij de komende dagen of weken?

Getagd , , ,

7 gedachten over “Leeslijst #19

  1. Leuke boeken zo te zien. Ik ben erg benieuwd naar Tatoeëerder in Auschwitz. Ik lees komende week hopelijk Uprooted van Naomi Novik uit en dan hoop ik te beginnen in Frankenstein van Mary Shelley.

  2. Ik ben bezig in “De kleine Odessa”, op jouw aanraden…
    Lien vond de eerste Wiet Waterlanders heel goed, maar las de 2e nooit uit…

  3. Ik ben nu in mijn derde boek van deze maand bezig. Hunted van Meagan Spooner is een hervertelling van Belle en het Beest (yep, alweer zo eentje). Eerder deze maand las ik eerst The Rook en dat boek is het beste samen te vatten als een combinatie van X-men, MI5 en een beetje Harry Potter) en nadien De Graces van Laure Eve dat mij tijdens het lezen vrijwel de hele tijd aan de film The Craft deed denken.

Geef een reactie