Boekenwurm, Varia

Zonder jou geen Charlie

Ik was wat geschokt door de boodschap van Charlie. En ja, dat was misschien ook wel hun bedoeling. Want Charlie Magazine is een prachtig blad met ijzersterke artikels. Een blad waarvoor ik speciaal naar de krantenwinkel ren. Eentje waar ik echt reikhalzend naar uitkijk. En dus was ik best wel aangedaan door de boodschap.

Ik was een paar jaar abonnee. Maar zette mijn abonnement vorig jaar stop toen ik door de verbouwing wat andere prioriteiten stelde. Maar ik kocht wel nog steeds trouw het blad in de winkel. De artikels stonden garant voor een paar uur boeiende me-time. Een blad waarvoor ik met plezier mijn gsm aan de kant schuif.

En na het filmpje van hierboven, ging ik twijfelen. Want het is waar dat kwaliteit geld kost en dat voor niks de zon op gaat. Ik twijfelde nog wat verder. Maar afgelopen woensdag bestelde ik dan toch maar opnieuw een abonnement. Mét het goeie voornemen om toch wat meer van de artikels speciaal voor abonnees mee te pikken.

Want Charlie is een initiatief dat gesteund moet worden. Een magazine van een kwaliteit waar veel andere bladen jaloers op mogen zijn. En dus ook van mij een warme oproep, Charlie heeft jullie nodig.

Las jij Charlie al? Wat vind je er van? Zou je een abonnement overwegen mocht je weten dat het zonder al die steun niet meer zou lukken?

Getagd , ,

0 gedachten over “Zonder jou geen Charlie

Geef een reactie