Boekenwurm

Gelezen: De verborgen geschiedenis van ons – Jessy Kirbi

Voor alles een eerste keer, dus ook voor een echt e-boek. Een verhalend e-boek. Eentje dat ik aanvroeg bij Uitgeverij Harper Collins omdat de korte inhoud me wel aansprak. Het was voor mij dus dubbel benieuwd. En naar een e-book lezen en naar het verhaal op zich.

Auteur: Jessi Kirby
Uitgeverij: HarperCollins

Olivia ontwaakt in het ziekenhuis na een verkeersongeval. Ze lag een week in coma maar al snel blijkt dat ze niet een week maar 4 jaar uit haar geheugen mist. Haar vriendje is plots een vreemde en haar vrienden en familie zien er 4 jaar ouder uit dan ze zich herinnert.

Ze probeert de draad van haar leven weer op te pikken. Maar het is werkelijk een ontdekkingstocht. En meer en meer krijgt ze het gevoel dat mensen vanalles voor haar verzwijgen. Was ze wel zo gelukkig met haar vriendje? En welke rol speelde Walker (haar redder na het ongeval) in haar leven?

Ze probeert de afgelopen 4 jaar stap voor stap te reconstrueren. Ze ontmoet oude vrienden waarvan ze zich niet kan voorstellen dat ze die niet meer zag. En stilaan komt ze zo toch achter de waarheid. Hoewel dat niet naar de zin van iedereen is.

Het boek leest enorm vlot, ook het e-boek. Ik merkte geen verschil. Het verhaal neemt je gewoon op sleeptouw. Het is een relatief kort verhaal dat gerust wat langer had mogen duren. Maar het is niet dat je meteen elementen in het verhaal mist. Je leeft echt met Olivia mee en je komt samen met haar achter de waarheid. Het was echt een onverwacht leuk boek.

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: De verborgen geschiedenis van ons – Jessy Kirbi

  1. Ik heb deze nog op mijn Storytel plankje staan, in het Engels. Klinkt als een snelle read, dus ik denk dat deze even ergens tussendoor kan. Om eerlijk te zijn heb ik nog geen enkele Nederlandse blogger over dit boek gehoord, jammer.

Geef een reactie