Boekenwurm

Leeslijst #23

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. Mijn vorige lijst is zo goed als afgewerkt, ondanks een leesdipje. En ik verwacht toch nog wel wat nieuw leesmateriaal om te reviewen voor het Leesmagazine van Bol.com. Maar ik had zin in een stevige leeslijst met een paar kleppers, dus hier komt ie!

img_4479

Wat staat er op jouw leeslijstje de komende weken?

Tagged , ,

0 thoughts on “Leeslijst #23

  1. Onlife heb ik uit de bibliotheek gehaald, maar ik moest hem terug inleveren voor ik er ook maar aan begonnen was. Oeps.. 13 minuten & Het beste wat we hebben waren voor mij persoonlijk allebei tegenvallers. Hopelijk kan jij er wel van genieten!

  2. Goh, momenteel ben ik in Inferno van Julie Kagawa bezig. Het lukt me maar moeilijk om me te focussen dus lezen gaat niet zo vlot. Binnenkort gaan we echter nog eens naar Centerparcs en ik ben van plan om de recensieboeken dan even te laten voor wat het is en enkel eigen leesvoer mee te nemen. Misschien lukt het een pak beter wanneer ik voor boeken kies waarbij concentratie geen vereiste is.

Geef een reactie