Boekenwurm

Leeslijst #23

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. Mijn vorige lijst is zo goed als afgewerkt, ondanks een leesdipje. En ik verwacht toch nog wel wat nieuw leesmateriaal om te reviewen voor het Leesmagazine van Bol.com. Maar ik had zin in een stevige leeslijst met een paar kleppers, dus hier komt ie!

  • Sophie Kinsella – Ik krijg je wel: Chicklit op z’n best. Of dat hoop ik toch. Een easyreading boekje voor tussendoor mag het voor mij worden.
  • Timmy Simons – 1000: Ik won het boek vorig jaar bij Van Halewyck, samen met Sportman van Ruben Van Gucht. Ik ben niet meteen een voetbalfan maar een goed sportboek weet ik wel te appreciëren.
  • Katleen Gabriëls – Onlife: Een van m’n Boekenbeursaanwinsten. Een beetje vakliteratuur. Hopelijk kan ik er wat uit opsteken!
  • Mark Tijsmans – Wiet Waterlanders en de kleine Caroluscode: Ik kocht op de Boekenbeurs per ongeluk het tweede deel van de reeks. Dus bestelde ik gewoon bij Bol.com de andere delen. Zo kan ik heel de reeks gewoon lezen ;). Mijn enige cheat in 5 maanden om geen boeken te kopen dit jaar.
  • Griet Op De Beeck – Het beste wat we hebben: Ik moest en zou eens een boek van Griet lezen. Op de Boekenbeurs schafte ik me dan ook dit boek aan. Superbenieuwd, hoge verwachtingen. Hopelijk kan het boek die inlossen!
  • Sarah Pinborough – 13 minuten: Een boek dat al lang op mijn verlanglijstje stond. Dankzij Zwartraafje viel het plotseling in de bus, samen met de rest van de goodiebag. Zotgelukkig! Ah ja.

Wat staat er op jouw leeslijstje de komende weken?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #23

  1. Onlife heb ik uit de bibliotheek gehaald, maar ik moest hem terug inleveren voor ik er ook maar aan begonnen was. Oeps.. 13 minuten & Het beste wat we hebben waren voor mij persoonlijk allebei tegenvallers. Hopelijk kan jij er wel van genieten!

  2. Goh, momenteel ben ik in Inferno van Julie Kagawa bezig. Het lukt me maar moeilijk om me te focussen dus lezen gaat niet zo vlot. Binnenkort gaan we echter nog eens naar Centerparcs en ik ben van plan om de recensieboeken dan even te laten voor wat het is en enkel eigen leesvoer mee te nemen. Misschien lukt het een pak beter wanneer ik voor boeken kies waarbij concentratie geen vereiste is.

Geef een reactie