Boekenwurm

Leeslijst #24

Oh my. Ik kreeg de afgelopen maand zoveel boeken binnen om reviews van te maken dat ik niet eens toegekomen ben aan leeslijst #23. Ondanks mijn goeie voornemens. Dus ga ik een beetje foefelen. Ik laat je de boeken zien die ik aflopen maand las en ik voeg er nog wat nieuwe aantoe. En ik zet er meteen mijn tijdschriften-voornemen bij. Want vanaf vrijdag heb ik 3 weken verlof en hoop ik toch wat lees-schade in te halen. Deal? 😉

De boeken

 • Het verhaal van de dienstmaagd – Margaret Atwood: De reeks A handmaid’s tale liep op Canvas. Ik had niet de kans om te kijken maar hoorde er heel wat goeie dingen over. Dus hopelijk is het boek even goed. Ik lees het voor het Leesmagazine van Bol.com.
 • Vind ik leuk – Holly Bourne: Een thirtysomething die struggelt met de dingen des levens. Het lijkt op mijn lijf geschreven ;). Dus toen ik het persbericht van Harper Collins in mijn mailbox kreeg, heb ik niet getwijfeld.
 • Harry Potter en de Vuurbeker – J.K. Rowling: Voor een reeks die er aankomt bij het Leesmagazine van Bol.com herlees ik een Harry Potter-boek. Het perfecte excuus om me nog eens helemaal onder te dompelen in de wereld van de magie. Heerlijk!
 • Feitenkennis – Hans Rolling: Ook voor het Leesmagazine van Bol.com las ik dit boek. Een eyeopener toch wel. En dus ook wel een aanrader, de review verschijnt binnenkort wel. Maar een must-read is het zeker en vast.
 • Puur & Lichter – Pascale Naessens en William Cortvriendt: De review verscheen stiekem gisteren al (don’t tell ;)). Nog eentje voor lees.bol.com. Een bom aan inspiratie in elk geval.
 • Eén eenhoorn alsjeblieft – Mark Janssen: In de Facebookgroep van het Leesmagazine won ik dit lieflijke kinderboekje. Een absoluut heerlijk verhaaltje over een jongetje dat een eenhoorn wil gaan kopen in een dierenwinkel.

Van dit lijstje moet ik nog twee boeken lezen: Het verhaal van de dienstmaagd en Vind ik leuk. Dan zit mijn rondje reviews er weer op en kan ik gewoon aan Leeslijst #23 beginnen.

Tijdschriften

Geen vakantie zonder tijdschriften en dus wil ik mijn verlof die hoop toptijdschriften wegwerken die er ligt.

 • Bahamontes 20-21-22 en de Giro-editie: Vier pareltjes die hopeloos liggen te wachten om gelezen te worden. Beetje schaamtelijk. Maar goed, in mijn verlof maak ik dat goed.
 • Charlie Magazine 7: Ik lees heel wat van de online artikels maar tot het magazine was ik nog niet gekomen. Ook daar breng ik verandering in.
 • Vol van Boeken #3: In de goodiebag die ik bij Zwartraafje won, zat het magazine ‘Vol van Boeken’. Ik ken het niet, maar ik ben superbenieuwd.

Wat staat er op jouw leeslijst de komende weken?

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #24

 1. Drie weken vakantie, zalig! Ik ga een boek van Koch lezen denk ik, en verder ga ik mijn e-reader meenemen om het volume wat te beperken :-). Leuk, dat leesmagazine van bol, dat kende ik nog niet. Ik ga dat eens checken!

 2. Leuke update! Naar dat boek van het verhaal van de dienstmaagd ben ik heel benieuwd. En ik ga dat magazine van bol toch ook maar eens gaan checken 😉

 3. Net als jij ben ik mijn tijdschriften – achterstand aan het bijwerken. Enkele Allerhandes, het magazine van de Femma, Libelle’s die ik van mijn oma en schoonmoeder kreeg, … Verder lees ik grotendeels waar ik op dat moment zin in heb dus dat kan ik vooraf nooit goed voorspellen. Wel weet ik dat ik nadat ik (een deel van) mijn blogfeed-achterstand heb bijgelezen in Koninginnen van Kendare Blake ga beginnen. Dat is momenteel immers het laatste ongelezen recensieboek dat ik in huis heb.

Geef een reactie