Boekenwurm

Gelezen: De kleine SEO voor Dummies – Mark Jansen

We maken een nieuwe website voor de tofste jeugdbeweging van het land. Nu ben ik wel wat thuis in websites maken en hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Maar van SEO ken ik eigenlijk enkel maar de basics. Hoog tijd om mijn kennis dus wat bij te schaven met wat vakliteratuur. Alleen liet ik die veel te lang liggen.

Auteur: Mark Jansen
Uitgeverij: BBNC Uitgeverij

Zoals de naam het al zegt, het is een klein dummieboekje. Compact en handig om mee te nemen. Maar verwacht er natuurlijk ook geen mega-uitgebreide handleiding van want daarvoor is er geen plaats. Het lettertype en lay-out zijn niet meteen uitnodigend. Dus verwacht geen fancy boekje, maar wel een goeie basic om eens door te nemen.

Want De Kleine SEO voor Dummies staat bol van de handige tips om SEO toe te passen op je website. Het zijn tips waar je echt mee aan de slag kan en zonder veel moeite kan omzetten in de praktijk. En zo heb ik vakliteratuur het liefst. Want wat heb je nu aan van die theoretische uiteenzettingen waarvan je achteraf denkt ‘en hoe moet ik dat nu net doen’.

Toegegeven, ik heb het boekje een hele tijd laten liggen. Dus wellicht is de inhoud hier en daar al wat gedateerd. Maar als je dat weet, kan je er wel rekening mee houden en een extra check inbouwen. Toch is de basis nog stevig genoeg om door te nemen. Als het dan niet goed is voor je SEO, maak je sowieso met de meeste tips ook al gewoon betere webteksten.

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: De kleine SEO voor Dummies – Mark Jansen

Geef een reactie