Struggle of life

6 doelen voor mijn vakantie!

Vanavond gaat mijn verlof in. 3 weken lang kan ik het werk even aan de kant schuiven. Ik ruil de eindredactie en communicatie dan even voor wat me-time, quality time en ook wat andere nuttige dingen. Wat er zeker op mijn planning staat de komende weken? Ik som het even op in 6 doelen.

 • Sporten: Vakantie is voor mij het moment bij uitstek dat ik bewust tijd kan maken om te sporten. Ik hernam het lopen een paar weken terug. Mijn vakantie is dus het moment om dat weer helemaal op te bouwen. En tussendoor voeg ik daar graag nog wat wandeltochtjes aan toe.
 • Lezen: Vakantie is pas echt vakantie als ik voldoende tijd heb om te lezen. Met Leeslijst #23 en Leeslijst #24 kom ik al een heel eind deze vakantie denk ik.
 • Verbouwen: De badkamer wordt geïnstalleerd en ik moet hier en daar nog wat meubels kiezen. We zitten in de afwerkingsfase van de verbouwing, het einde is eindelijk in zicht. Maar het is toch nog even doorbijten.
 • Genieten: Want ja, daar draait vakantie toch ook een beetje om. Eens lekker gaan eten, een wellness doen, uitslapen, niks doen, leuke uitstapjes … Kortom, doen waar je zin in hebt.
 • Bloggen: Mijn adapter is weer terecht, ik heb wat meer tijd. Hoog tijd om mijn blog weer helemaal op de rails te krijgen. 4 blogs per week zou nu ook weer niet zoveel tijd mogen vergen.
 • Ingevingen van het moment: Er staan nog wel wat dingen op mijn wishlist. Maar vorige jaren leren me dat ik toch ook weer niet te ambitieus mag zijn. Dus heb ik nog wat dingen in mijn hoofd (puzzelen, kleuren, verdiepen in bullet journal …) die ik kan doen als ik daar gewoon eens zin in hebt. Geen verplichting, wel een kans.

Wanneer heb jij vakantie? En welke dingen staan er op jouw planning?

Getagd , ,

0 gedachten over “6 doelen voor mijn vakantie!

 1. Wat een fijne vooruitzichten en doelen! Ik heb eind juli een weekje vakantie met Tuur. En dan eind augustus maar dat is om te verhuizen.

 2. Ik zit momenteel in de eerste week van drie weken vakantie. Mijn lijst lijkt heel sterk op de jouwe met uitzondering van verbouwen, daar waag ik me deze vakantie niet aan. Veel plezier nog de komende weken !

 3. Het klinkt waarschijnlijk gek vermits ik steeds thuis ben door mijn slechte gezondheid maar eigenlijk heb ik enkel ‘vakantie’ wanneer manlief verlof heeft en we een paar dagen van huis zijn. Naar Centerparcs of zo. Als we thuis blijven is het voor een week/dag als een ander en dan ben ik evengoed bezig met klusjes waardoor ik geen vakantiegevoel krijg.

  1. Daar kan ik wel inkomen. De laatste dagen is het zo warm dat we weinig kunnen doen en is mijn vakantiegevoel ook wat zoek. Puffen in de zetel is niet mijn idee van vakantie 😃

Geef een reactie