Boekenwurm

Bookhaul #1 – september

Boeken zijn alomtegenwoordig in mijn leven. Dat is wel al lang duidelijk zeker? Ik koop al eens boeken, ik win al eens boeken en ik vraag al eens boeken aan of ik ga een samenwerking aan met een uitgeverij of Bol.com. Maar ik durf het overzicht ook al eens te verliezen. Daarom plan ik nu op het einde van elke maand een overzichtje van mijn bookhaul (buit) in. Bij deze de primeur!

De Bookhaul van september:

Gekocht

Ik had nog twee boekenbonnen liggen van m’n verjaardag en van #KoopTijdVoorEenBoek en dus ging ik naar de Standaard Boekhandel. Het was heerlijk om nog eens door een boekenwinkel te struinen. Ik kocht een paar boeken die al een tijdje op mijn wishlist stonden en ik deed ideeën op voor nieuwe aankopen en voor de Boekenbeurs.

 • Instaproof – Kirsten Jassies
 • Mijn opa is een rode duivel – Marc de Bel
 • De wraak van Ridder Piepus – Marc de Bel
 • De Gouden Waterduivel – Marc de Bel
 • Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe

Bij Bol.com deed ik nog wat Bullet Journal aankopen en voegde er toch nog een boek aan toe:

 • From blog to brand – Laurentine Van Landeghem

Gewonnen

In september won ik helaas geen boeken, maar het lijstje hier wordt al lang genoeg, dus misschien maar goed ook ;).

Aangevraagd/gekregen

Bij Harper Collins vroeg ik deze twee pareltjes aan:

 • Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch
 • Hartendief op pootjes – Melinda Metz

Bij Van Halewijck vond ik maar liefst 5 topboeken om aan te vragen:

 • Dilemma – Anna – Tille Vincent
 • Fietsen – Gregie De Maeyer
 • De veertiende brief – Marc de Bel en Gino Marchal
 • Handlettering & illustratie in je bullet journal – Anne Jorinde Kuiper
 • Community marketing – Stephanie Duval & Nele Pieters

Voor een projectje van Bol.com las ik de hele reeks kookboeken van Jeroen Meus. Ze kwamen bijna allemaal uit eigen collectie. Maar zijn laatste nieuwe boek mocht ik al als e-book ontvangen om te reviewen.

 • Winterkost – Jeroen Meus

14 boeken in totaal dus. Laat duidelijk zijn dat september een heel uitzonderlijke maand was. Behalve op het Boekenfestijn of op de Boekenbeurs, heb ik zelden zoveel nieuwe boeken in huis in een maand tijd.

Welke boeken heb jij gekocht of kregen de afgelopen maand?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Bookhaul #1 – september

  1. Veel Oosterse/Indische invloeden, maar ook heel veel echte winterse kost. Ziet er goed uit! Wel minder zo ‘Dagelijkse Kost’, zitten meer speciallekes in. Maar wel inspirerend. En ik heb iets met chocolade gevonden 😉.

 1. Is zien … In september mocht ik twee recensieboeken ontvangen. Ik kocht er zelf drie (een nieuwe, een tweedehandse én een nieuwe aan halve prijs) en ruilde er twee doordat ik een aantal gelezen boeken naar deSleghte deed en vervolgens mijn waardebon meteen inruilde voor twee andere boeken. Deze maand lijkt ook de moeite te worden. Tot nu toe won ik er twee, kreeg ik een recensieboek en bestelde ik er twee terwijl we nog maar vier dagen ver zijn. Oops!

 2. Ik heb mij in september aangemeld bij Bookchoice… wat wil zeggen 8 ebooks per maand. Papieren boeken kopen probeer ik te beperken… er is geen plaats meer ;-).

  1. Haha, ik heb nog wat schrik van digitale opties. Ik lees al eens een e-book maar ik ben nog niet helemaal overtuigd, zeker niet door van die abonnementsdiensten.

Geef een reactie