Boekenwurm

Bookhaul #4

Na de overweldigende boekenmaand november, moest ik wat gas terugnemen. December ging een leuke en, gelukkig, een bescheidenere boekenmaand worden dacht ik. Laat ons samen eens kijken welke boeken er op mijn leeslijst belandden de afgelopen maand. Ik kon 17 boeken toevoegen aan mijn collectie en ik bracht 5 bibliotheekboeken mee naar huis.

Bibliotheekboeken

Ik vertelde het al bij mijn Kerstvakantie-marathon-leeslijst, ik ging terug naar de bibliotheek. Daar koos ik vijf boeken uit.

IMG_5506

Fysieke boeken

IMG_5591

De kerstcadeautjes:

Swapboeken:

Zoals ik vrijdag al vertelde, deed ik mee aan de swap van Kwante, dat leverde me 2 boeken op.

Gekregen/gewonnen:

Gekocht:

E-Books

Onder de kerstboom lag ook een boekenbon van de Standaard Boekhandel voor mij. Ik ontdekte dat je er ook e-books mee kon kopen. En ik had nog een bon liggen ook, dus besloot ik de bedragen te bundelen en met te verdiepen in de e-books om mijn collectie uit te breiden.

22 boeken in totaal dus, waarvan ik er 5 terugbreng naar de bibliotheek. December was dus weer een mooie boekenmaand!

Welke boeken voegde jij afgelopen maand toe aan je collectie?

Tagged , , ,

0 thoughts on “Bookhaul #4

  1. December was triest op boekenvlak. Ik begon in veel boeken, maar las geen enkel uit. Ik heb er wel bijna eentje van Jojo Moyes uit, maar net niet, en ook het boek van de Bullet Journal Methode is maar half uit geraakt. Maar heel veel zin in nieuwe boeken in 2019!

  2. December viel eigenlijk nog mee. Die maand kreeg ik drie recensieboeken toegestuurd, mocht ik er twee uitpakken dankzij de Secret Santa Swap en kocht ik er eentje in de Kringloopwinkel. De eerste maand van het nieuwe jaar heeft mijn tbr echter meteen weer doen stijgen terwijl ik zelf slechts één boek kocht.

Geef een reactie