Boekenwurm

Leeslijst #30

Een stuk later dan gewoonlijk die nieuwe leeslijst. Maar door mijn Kerstvakantie-marathon-leeslijst, was ik tot 7 januari wel effe zoet. Maar nu ik al een week terug aan de slag ben, is het hoog tijd voor wat nieuw leesvoer. Ik zet graag op een rijtje wat er de komende dagen en weken op de planning staat.

BIB-boeken

Van mijn bibliotheekbezoekje half december, bleven er nog 2 boeken liggen. Die herneem ik dus graag in januari:

IMG_5631

Maar ik deed begin deze maand ook al een nieuw bibliotheekbezoekje. Er zullen er ongetwijfeld een aantal van verhuizen naar februari. Maar ik bekijk wel waar ik zin in heb de komende weken.

IMG_5616

Eigen collectie

Uit mijn eigen collectie vis ik twee fysieke boeken en drie e-books. Ik herneem er een paar van mijn Kerstvakantie-marathon-leeslijst.

IMG_5632

Genoeg leesvoer voor de komende weken dus. Wat staat er op jouw leeslijst deze maand?

Tagged , , ,

0 thoughts on “Leeslijst #30

  1. Ik heb nog steeds niet de gewoonte om met leeslijsten te werken maar er liggen momenteel wel vrij veel recensieboeken te wachten dus die komen normaal als eerste aan de beurt. Momenteel lees ik (of ik probeer het alleszins) De kaart der dagen van Ranson Riggs te lezen. Maar ook Artsrivaal van Marissa Meyer, Talisbinder van Sebastien de Castell, Godsgraf van Jay Kristoff en Hereniging van J.D.Robb liggen binnen handbereik klaar. Bij mijn eigen boeken kies ik steeds op het moment zelf waar ik het meeste zin in heb.

Geef een reactie