Boekenwurm

Leeslijst #30

Een stuk later dan gewoonlijk die nieuwe leeslijst. Maar door mijn Kerstvakantie-marathon-leeslijst, was ik tot 7 januari wel effe zoet. Maar nu ik al een week terug aan de slag ben, is het hoog tijd voor wat nieuw leesvoer. Ik zet graag op een rijtje wat er de komende dagen en weken op de planning staat.

BIB-boeken

Van mijn bibliotheekbezoekje half december, bleven er nog 2 boeken liggen. Die herneem ik dus graag in januari:

 • Pupil (Talon Saga #1) – Julie Kagawa
 • Vogelvrij (Spellsinger #1) – Sebastien De Castell

Maar ik deed begin deze maand ook al een nieuw bibliotheekbezoekje. Er zullen er ongetwijfeld een aantal van verhuizen naar februari. Maar ik bekijk wel waar ik zin in heb de komende weken.

 • Knap Anders (Geek Girl #1) – Holly Smale: Deze stond ook op mijn kerstwishlist. Maar toen ik hem in de BIB zag liggen, heb ik niet getwijfeld. Eindelijk kan ik aan de reeks beginnen.
 • Voor ik je loslaat – Marieke Nijkamp: Al zoveel mooie dingen over gelezen en ik botste er toevallig op in de BIB. Dat moet het lot zijn ;).
 • Allesbehalve oké – Laura Steven: Hetzelfde geldt voor dit boek. Het sprong er uit toen ik langs de rekken liep. En dus moest het mee naar huis.
 • Circe – Nell De Smedt: Over Circe las ik al goeie en minder goeie dingen. Dus wil ik het zelf eens vaststellen.
 • Vos en Haas – Het spel van Jak – Sylvia Vanden Heede
 • Vos en Haas – De boom van Uil – Sylvia Vanden Heede
 • Vos en Haas – In gevaar – Sylvia Vanden Heede
 • Vos en Haas – Vieren Feest – Sylvia Vanden Heede

Eigen collectie

Uit mijn eigen collectie vis ik twee fysieke boeken en drie e-books. Ik herneem er een paar van mijn Kerstvakantie-marathon-leeslijst.

 • Truth or Dance – Chinouk Thijssen
 • Geen Commentaar – Sara Vercauteren
 • De Bullet Journal-methode – Ryder Carroll
 • Proudly Imperfect – Sabina Van Roest
 • Team Mortis – Engel des doods – Bjorn Van den Eynde: Aan het begin van de Kerstvakantie begon ik ook al aan het boek. Maar ik had al snel door dat ik heel wat kennis uit voorgaande boeken miste om mee te zijn. En dus haakte ik af, maar ik wil het toch graag een nieuwe kans geven. Misschien moet ik de eerste boeken ook dringend eens lenen in de bibliotheek.

Genoeg leesvoer voor de komende weken dus. Wat staat er op jouw leeslijst deze maand?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #30

 1. Ik heb nog steeds niet de gewoonte om met leeslijsten te werken maar er liggen momenteel wel vrij veel recensieboeken te wachten dus die komen normaal als eerste aan de beurt. Momenteel lees ik (of ik probeer het alleszins) De kaart der dagen van Ranson Riggs te lezen. Maar ook Artsrivaal van Marissa Meyer, Talisbinder van Sebastien de Castell, Godsgraf van Jay Kristoff en Hereniging van J.D.Robb liggen binnen handbereik klaar. Bij mijn eigen boeken kies ik steeds op het moment zelf waar ik het meeste zin in heb.

Geef een reactie