Boekenwurm

Leeslijst #31

Ik ga wat afstappen van mijn traditionele leeslijst die ik elke maand móet afwerken. En ook wel van de grote hoop bibliotheekboeken. Ik was die eerste maanden van mijn vernieuwd abonnement precies een kind in de speelgoedwinkel. Ik ga dus wat op zoek naar een beter evenwicht.

Bibliotheekboeken

6 boeken kon ik nog niet afwerken. Dus die verleng ik en probeer ik deze maand gewoon af te werken, zonder nieuwe aanwinsten.

 • Allesbehalve oké – Laura Steven
 • De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli
 • Showstopper – Hayley Barker
 • Team Mortis – Het Romeo & Juliet-mysterie – Bjorn Van den Eynde
 • Dokus Pokus & de protpot – Jonas Boets
 • Mathilda – Roald Dahl

Fysieke boeken

7 boeken uit m’n eigen collectie voeg ik toe aan het lijstje. Er staan er maar 6 op de foto maar ik verwacht nog een recensie-exemplaar dat net te laat was voor de foto ;).

 • Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe: Een boek dat echt al superlang op mijn wishlist staat om te lezen. Nu maak ik er gewoon werk van.
 • Lampje – Annet Schaap: Een van mijn Boekenbeursaanwinsten die staat te popelen om gelezen te worden.
 • In mijn dromen – Simone Van der Vlugt: Gekocht op het Boekenfestijn en ik wil dringend wat nieuwe auteurs toevoegen aan mijn lijstje.
 • Geen commentaar – Sara Vercauteren: Vakliteratuur. Ik vind pers ontzettend boeiend en ik verdiep er mij graag in. Tijd om bij te leren dus.
 • Broer & zus – Rocio Bonilla: Gewonnen bij het Leesmagazine van Bol.com. Het is een boek dat je langs twee kanten kan lezen.
 • Sssjt! Oogjes dicht – Tine Mortier & Yoeri Slegers: Ook gewonnen bij het Leesmagazine van Bol.com. Vooral zo fascinerend omdat het leuke paginagrote tekeningen heeft.
 • Sorry – Stefan Boonen & Jan Van Lierde: Na Dank je wel en Verliefd ben ik grote fan. Ik kreeg een recensie-exemplaar van de uitgeverij. Ik kan niet wachten om het te lezen.

E-books

 • Fokking Druk – Thijs Launspach: Druk is het nieuwe normaal. Dus benieuwd naar de visie van Thijs. Ik kan wel tips gebruiken om te vluchten uit de drukte of om soms alles wat beter onder controle te krijgen.
 • De Bullet Journal Methode – Ryder Carrol: Sinds vorig jaar een Bullet Journal-fan. En op dat vlak wel een beetje een spons die graag nieuwe tips oppikt. Als ze de van de Bullet Journal-king komen, lees ik ze graag.
 • Jong Burn-out – Nienke Hurlings: Nog zo’n boek waar ik wel nog wat hoop uit bij te leren. Het roept om gelezen te worden.

Ik weet het. 16 boeken lezen in februari gaat nooit lukken. Maar ik hoop er toch wel heel wat uit dit lijstje te kunnen afvinken. Volgende maand maak ik wel gewoon een nieuwe lijstje met boeken die ik dan graag wil lezen.

Wat staat er op jouw leeslijst in februari?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #31

 1. Ik durf eigenlijk niet goed mee naar de bibliotheek gaan vermits ik mijn tbr wat wil laten zakken en dat niet goed komt wanneer ik het combineer met een bezoekje aan de bib. Daar zou ik immers meteen stapels boeken bij elkaar sprokkelen die ik nog wil lezen. Ik zou ze eigenlijk een keertje ergens moeten neerpennen zodat ik ze niet kan vergeten tegen dat het aantal ongelezen boeken in mijn eigen collectie wat gezakt is.

Geef een reactie