Boekenwurm

Leeslijst #31

Ik ga wat afstappen van mijn traditionele leeslijst die ik elke maand móet afwerken. En ook wel van de grote hoop bibliotheekboeken. Ik was die eerste maanden van mijn vernieuwd abonnement precies een kind in de speelgoedwinkel. Ik ga dus wat op zoek naar een beter evenwicht.

Bibliotheekboeken

6 boeken kon ik nog niet afwerken. Dus die verleng ik en probeer ik deze maand gewoon af te werken, zonder nieuwe aanwinsten.

IMG_5892

Fysieke boeken

7 boeken uit m’n eigen collectie voeg ik toe aan het lijstje. Er staan er maar 6 op de foto maar ik verwacht nog een recensie-exemplaar dat net te laat was voor de foto ;).

IMG_5896

E-books

 

  • Fokking Druk – Thijs Launspach: Druk is het nieuwe normaal. Dus benieuwd naar de visie van Thijs. Ik kan wel tips gebruiken om te vluchten uit de drukte of om soms alles wat beter onder controle te krijgen.
  • De Bullet Journal Methode – Ryder Carrol: Sinds vorig jaar een Bullet Journal-fan. En op dat vlak wel een beetje een spons die graag nieuwe tips oppikt. Als ze de van de Bullet Journal-king komen, lees ik ze graag.
  • Jong Burn-out – Nienke Hurlings: Nog zo’n boek waar ik wel nog wat hoop uit bij te leren. Het roept om gelezen te worden.

Ik weet het. 16 boeken lezen in februari gaat nooit lukken. Maar ik hoop er toch wel heel wat uit dit lijstje te kunnen afvinken. Volgende maand maak ik wel gewoon een nieuwe lijstje met boeken die ik dan graag wil lezen.

Wat staat er op jouw leeslijst in februari?

Tagged , , ,

0 thoughts on “Leeslijst #31

  1. Ik durf eigenlijk niet goed mee naar de bibliotheek gaan vermits ik mijn tbr wat wil laten zakken en dat niet goed komt wanneer ik het combineer met een bezoekje aan de bib. Daar zou ik immers meteen stapels boeken bij elkaar sprokkelen die ik nog wil lezen. Ik zou ze eigenlijk een keertje ergens moeten neerpennen zodat ik ze niet kan vergeten tegen dat het aantal ongelezen boeken in mijn eigen collectie wat gezakt is.

Geef een reactie