Boekenwurm

Leeslijst #32

Amai, amai, ook die leeslijsten draaiden dus volledig in de soep. Er kwam van lezen weinig aan te pas de afgelopen weken. En dus wil ik voor maart een meer doordachte leeslijst in elkaar boxen. Zodat het toch haalbaar blijft. De hoop bib-boeken ging ongelezen terug en ik begon met een propere lei. En daarnaast wil ik vooral nog veel van mijn eigen boeken kunnen lezen.

Bibliotheekboeken

Ik bracht er 4 mee van de bib. En ik bracht er 10 ongelezen terug, met spijt in het hart. Maar geen nood, ze staan op m’n planning voor de komende weken.

 • Ik geef je de zon – Jandy Nelson
 • Voorlopers – Mirjan Hildebrand
 • Slaves – Raven 1 – Miriam Borgermans
 • Schildpadden tot in het oneindige – John Green

Het zijn weer een paar kleppers. Ik kijk er wel naar uit om ze te lezen!

Fysieke boeken

 • Bukkie – Marc de Bel, met dank aan Uitgeverij Van Halewyck voor een recensie-exemplaar!
 • Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe
 • Lampje – Annet Schaap

En voor de bibliotheek op ’t werk liet ik deze twee bestellen.

 • Geen commentaar – Sara Vercauteren
 • Tante Mariette en haar fiets – Eric Goubin

Ontspanning en vakliteratuur, een mooie combo dus voor heel wat boeiende leesuurtjes.

E-books

Ik begin e-books meer en meer te appreciëren. En deze twee staan al zo lang op m’n wishlist.

 • De Bullet Journal Methode – Ryder Carrol
 • Jong Burn-out – Nienke Thurlings

Daarnaast heb ik nog een grote stapel magazines liggen waar ik er graag een paar van wil wegwerken. Drukke planning maar ik wil er wel zoveel mogelijk voor doen om ze helemaal af te werken.

Wat staat er op jouw leeslijst de komende maand?

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #32

 1. Ik probeer de meegenomen bib boeken uit te lezen, daarnaast probeer ik eens een ebook te lezen die ik elke maand van Bookchoice kan downloaden en de tijdschriften… tja dat is een ander verhaal… maanden achterstand!

 2. Ik heb een aantal boeken op de lijst staan die ik wil lezen voor de Verbeelding Book Challenge. En naar die jong burn-out ben ik wel heel benieuwd!

 3. Tof!
  Fijn om je boekenlijsten te volgen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe boekeninspiratie.

  Vorige maand uitgelezen:
  – ‘Lampje’ van Annet Schaap – zo mooi!
  – ‘Golden State’ van Ben H. Winters – niet 100% mijn genre, maar wel redelijk vlot uitgelezen.
  – ‘The Woman in the Window’ van A.J. Finn – kei spannend!!

  Deze maand:
  – ‘Crazy Rich Asians’ van Kevin Kwan – ontspanning ten top.
  – ‘China Rich Girlfriend’ van Kevin Kwan – momenteel op de nachtkast… tbc 🙂

 4. Ik ben echt een gevoelsmatige lezer waardoor ik nog steeds pas op het moment zelf kies waar ik op dat specifieke moment het meeste zin in heb. Wanneer we op vakantie gaan maak ik natuurlijk wel vooraf een selectie om mee te nemen en recensieboeken krijgen vaak voorrang maar verder kan ik het niet voorspellen wat mijn volgende boek zal zijn. Het vorige boek dat ik las was A curse so dark and lonely en ik denk dat ik na het (gedeeltelijk) bijlezen van mijn blogfeed in het derde boek uit de Spellslinger serie ga beginnen.

Geef een reactie