CommCommComm, Varia

Vragen staat vrij!

Die #40dagenbloggen vlot doorkomen, daar heb ik toch ook wel wat hulp van jou voor nodig. Want geef toe, wat is een blogger zonder trouwe achterban. En dus laat ik het woord aan jou. Met een vragen staat vrij, hoop ik wat inspiratie te vergaren om de komende 40 dagen over te bloggen. Help je mij een handje?

VRAGEN STAAT VRIJ

Wat heb je altijd al eens van mij willen weten? Wil je meer weten over mijn muzikale escapades? Of wil je meer weten over het verbouwproces? Interesseert mijn boekencollectie je wel? Zoek je leestips? Boeien mijn loopverhalen je wel? Wil je weten met welk materiaal ik loop? Of wil je weten waar ik shop? Kortom, welke vraag wil jij mij stellen en waar zou je graag een blogje over zien verschijnen?

Ik neem de komende weken dan de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik plan de blogjes in in mijn blogplanning en dan zorg ik graag voor een antwoordje op jouw prangende vragen ;). Laat je vragen gerust hieronder achter of wil je het minder openbaar doen, dan mag je uiteraard ook altijd een mailtje sturen. Ik ben superbenieuwd naar je vragen!

Getagd ,

0 gedachten over “Vragen staat vrij!

  1. Je loopmateriaal daar ben ik zeer benieuwd naar, net als naar hoe je het aanpakt om in team te gaan lopen. En als het een heel persoonlijke vraag mag zijn: hoe gaat het nu met je, ongeveer vier jaar (denk ik) na je burn-out? Zijn er momenten dat je nog over je grenzen gaat? En merk je dat dat dan sneller? En dan vooral ook; wat doe je eraan?

  2. Ik ben vooral benieuwd naar hoe je het zal doorkomen. Dus ook wel naar je blogplanning en hoe je evolueert tijdens die 40 dagen. Als ik daar een vraag zou aan koppelen is het “Wat betekent bloggen voor jou? Nu en na die 40 dagen.”

  3. Oh, ik vind dit altijd zo moeilijk hé. Blijkbaar ben ik niet goed in het op commando bedenken van vragen. Maar ik doe mijn best …

    – Ik zie hier recensies van boeken uit verschillende genres en doelgroepen verschijnen dus vroeg ik me af of er een genre is dat je totaal niet ligt?
    – Welke groepen staan nog op je wishlist om live te gaan beluisteren?
    – Is er een boek dat nog moet verschijnen waar je heel erg naar uitkijkt?

Geef een reactie