Boekenwurm

Gelezen: Van klein tot groots Audrey Hepburn – Amaia Arrazola & Maria Isabel Sanchez Vegara

Onlangs won ik nog eens een boekje bij het Leesmagazine van Bol.com. De Van klein tot groots-reeks vond ik al een hele tijd een superleuke reeks. Dus ik was superbenieuwd om er een boekje van te krijgen. Mini-feestje toen het boekje dus uiteindelijk in de bus viel.

Auteur: Amaia Arrazola & Maria Isabel Sanchez Vegara
Uitgeverij: De Vier Windstreken

Van klein tot groots is een superleuke boekenreeks over bekende mensen uit de geschiedenis. Voorlopig zijn er drie boekjes in de reeks over drie topvrouwen: Coco Chanel, Anne Frank en Audrey Hepburn. Dat laatste boekje kreeg ik in de bus dankzij Bol.com. En daar was ik superblij mee want de boekjes stonden al een tijdje op mijn wishlist. Ze stralen zo een leuke stijl uit dat ik er echt heel benieuwd naar was.

Eén boekje vertelt in een superkorte versie het levensverhaal van de bekende persoon. Geen overbodige details, wel to the point en enkel de feiten die nodig zijn om het leven van Audrey Hepburn te begrijpen. Heel catchy en zelfs als volwassene nog bijzonder leerrijk.

De afbeeldingen zijn echt heel mooi. Ze zijn getekend in een hele toffe stijl die echt aanspreekt, zowel jong als oud. Ik kon er gewoon naar blijven kijken. Heel fascinerend. Heel clean van stijl maar tegelijk superkleurrijk en heel expressief. Een stijl die mij enorm beviel.

Dankzij dit boekje ben ik enorm benieuwd naar de twee andere boekjes. Ik zet ze op m’n wishlist om hopelijk ooit eens aan mijn collectie toe te voegen!

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Van klein tot groots Audrey Hepburn – Amaia Arrazola & Maria Isabel Sanchez Vegara

Geef een reactie