CommCommComm, Varia

Te koppig om een skipdag in te zetten

En dus schrijf ik toch nog maar een blogje vandaag. Het was een dag met lopen, boodschappen doen, eten en kuisen. Niet echt een dag waarop ik veel ruimte heb om er tussendoor nog een blogje bij te nemen ook. Maar ik doe het toch. Gedreven door #40dagenbloggen.

De meeste klusjes voor vandaag zitten er op. Gelukkig. Want na een paar drukke dagen en weken, ben ik best wel gelukkig dat ik ook eens een paar uur met mijn benen om hoog kan liggen. Eigenlijk een wonder dat ik nog geen enkele skipdag heb moeten inzetten tijdens #40dagenbloggen. Ik had echt gedacht dat het een vergeefse poging zou zijn.

Morgen plan ik toch nog maar eens een momentje in om wat blogs vooruit te schrijven. Een beetje marge kan ik ook de komende weken nog gebruiken. Want ik heb nog wel wat op de planning staan.

Hoe staat het met jouw #40dagenbloggen?

Getagd

0 gedachten over “Te koppig om een skipdag in te zetten

  1. Hier zijn er verschillende factoren die ervoor gezorgd hebben dat bloggen op een lager pitje staat dan ik had gewild. Maar in mijn hoofd gaat het van: let it goooooo! Als het is van moeten, werkt het niet. Hopelijk volgende week wat meer tijd en ruimte om enkele leuke berichten uit te werken. Geniet van de rust en van het vooruit bloggen!

  2. Ik heb ook nog geen skipdagen ingezet maar ik vind het wel moeilijk eigenlijk :p Ik heb niets vooruit gepland staan dus ik zit toch vaak ’s avonds nog te schrijven. Ik hoop vandaag ook wat in te kunnen halen zodat het komende week wat rustiger is op dat gebied.

  3. Ik blog bijna dagelijks, soms vanwege ziekte en geen voorraad even niet, maar voel nooit de neiging om mee te doen aan 30-40-50 dagen blogchallenges. Schrijven moet leuk blijven, en niet als een verplichting voelen (en daarmee lezen).
    Succes met de challenge.
    Blijf je aansluitend aan de challenge dagelijks bloggen, of ga je dan terug naar een rustiger ritme (met een al dan niet vast schema)?

Geef een reactie