Boekenwurm

Boekenweek 2019!

Vandaag start de Boekenweek 2019. Nog tot en met zaterdag 7 april vieren we het boek! In die week staan er heel wat leuke acties gepland die boeken in het zonnetje zetten. Het is een samenwerking tussen België en Nederland, al zit die Nederlandse boekenweek er zo goed als op.

Boekenweek_2019

Koop je deze week een boek (voor minstens 12,5 euro) dan krijg je er het boekenweekgeschenk gratis en voor niks bovenop! Dat boekenweekgeschenk werd geschreven door Jan Siebelink en heet Jas van belofte. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook een Boekenweekessay kopen voor slechts 3,75 euro. Dat essay werd dan weer geschreven door Murat Isik en heet Mijn Moeders Strijd.

Laat de Boekenweek de perfecte gelegenheid zijn om je nog eens een nieuw boek aan te schaffen. Ik probeer in elk geval een passage in de plaatselijke boekhandel in mijn planning te steken. En voor de echte lettervreters worden er nog heel wat extra activiteiten voorzien. Want het is niet alleen Boekenweek maar ook Festival van de Boekhandel, heel de maand april. Dubbel feest dus! En extra signeersessies, workshops, lezingen … Op boekenvlak valt er dus de komende maand niet te klagen.

Ga jij profiteren van de Boekenweek om wat extra leesvoer in te slaan?

Getagd , ,

4 gedachten over “Boekenweek 2019!

  1. Momenteel koop ik ook even geen nieuwe boeken meer. Er ligt nog een stapeltje van de bib, en ook op mijn bureau en naast mijn bed liggen er stapels ’to read’…
    Dat ik nog drie boekenbonnen heb, dat negeer ik nog even tot na het zomerverlof of zo 🙂

  2. Ik had me voorgenomen om dit jaar zoveel mogelijk boeken uit eigen kast te lezen. Ik ging enkel de boeken van de zeven zussen lezen die gingen uitkomen dit jaar.
    Ik won een boekenpakket. En daar zat deel 3 in van de eiland serie van Jackie van Laren. Ik kon op tweedehands deel 1 en 2 op de kop tikken. Dus ik heb al een beetje gezondigd.

    Maar die boekenweek lijkt me zo aanlokkelijk. 🙈

  3. Oh ik wist dit niet maar dit maakt het wel heel verleidelijk om toch een boek te kopen.. Ik denk dat ik alleen een familielid ga tippen, want ik heb nog boeken die ik eerst moet uitlezen van mezelf haha! 🙂 De mogelijke evenementen klinken trouwens ook interessant!

Geef een reactie