Varia

Het stokje van Sanne #2

Sanne van moederschip.be lanceerde naar aanleiding van #40dagenbloggen een vragenlijstje om de blogger-achter-de-blog te leren kennen. Ik raapte dat stokje met plezier op om mijn #40dagenbloggen te overleven. Net als Joni van Hoofdstuk 3 splitste ik het op in twee blogs van 4 vragen. Deel 1 kwam vorige week al online. Hier komt deel 2.

  • Wat ik zou willen doen maar niet durf.

Parachutespringen, bungeejumpen … dat soort zotte dingen? Of alles over boord gooien en een freelance-leven gaan leiden? Dat laatste is gewoon een kwestie van geen ervaring op dat vlak en geen onnodige risico’s willen nemen.

  • Guilty pleasure

Pitch Perfect, op repeat, schaamteloos. Studio 100-liedjes, bij momenten. Voor de rest niet echt denk ik.

  • Favoriete huishoudelijke taak

Hoe minder, hoe liever. Maar stofzuigen is toch een van m’n favorieten. Snel resultaat en het gaat goed vooruit. Voor de rest kook ik ook graag, telt dat ook als huishoudelijk taak? En ik word wel heel gelukkig van een opgeruimd en proper huis.

  • Chocolade of chips?

Chocolade zonder twijfel. Zet mij zonder chocolade en ik word kregelig denk ik. Graag fondant, hoe zwarter, hoe liever. Of Milka met Oreo. Of ferrero rocher of rafaello. Of Tony’s Chocolonely’s, met salted caramel. Laat duidelijk zijn dat ik een lichte chocoladeverslaving heb. Nom.

Wat is jouw favoriete huishoudelijke taak?

Getagd , ,

5 gedachten over “Het stokje van Sanne #2

  1. Ik haat kuisen enzo maar ik vind stofzuigen ergens ook heel satisfying. Wij hebben hier twee honden die haar verliezen en als ik dan zo’n plukje haar op zuig geniet ik daar echt van. Gewoon van het zien verdwijnen in de stofzuiger. Haha :p
    Koken vind ik nu ook wel nog fijn.

  2. Ik denk niet dat er een huishoudelijke taak is die ik echt tof vind. Vooral omdat je ze steeds opnieuw moet doen. Op zich gaat mijn voorkeur uit naar zaken waarvan je meteen het effect ziet. De afwas bijvoorbeeld of de strijk. Afstoffen vind ik één van de frustrerendste zaken want tegen dat je stofdoek in de wasmand ligt is dat stof gewoon terug neergedwarreld. Pesterige stofdeeltjes.

Geef een reactie