Varia

Vrolijk Pasen – finish bereikt!

Photo by Waranya Mooldee on Unsplash

Whoop whoop. Heeft de Paashaas paaseitjes gebracht? Of heb je jezelf gewoon getrakteerd op een portie chocolade? Ik wens je in elk geval Vrolijk Pasen. Hopelijk kan je er een beetje van genieten. Pasen betekent ook dat ik de eindstreep van 40 dagen bloggen bereikt heb. Oef! Zonder kleerscheuren en al.

Photo by Waranya Mooldee on Unsplash

Het zit erop. 47 blogposts verschenen onafgebroken, zonder pauze, zonder skipdagen. Eigenlijk wel zotjes. Het was best wel intensief de laatste weken. Het was bij momenten puzzelen om toch nog een blogpost op de wereld te krijgen. Maar tegelijk ben ik trots op mezelf en heel blij dat ik de uitdaging aangegaan ben. Ik heb er geen spijt van.

Ik wil jou bedanken om hier de afgelopen weken trouw te komen lezen. Het was fijn om te zien dat velen telkens opnieuw afzakten om mijn blogposts te komen lezen. Onder jullie ook een hoop nieuwe lezers of lezers waar ik voordien geen weet van had in elk geval. Superleuk! Ik apprecieer dat echt keihard.

De riem mag er nu wat af. Ik buig terug op een tempo van 2 blogs per week. Op dinsdag en vrijdag zal je de komende weken dus nog steeds een nieuwe blogpost zien verschijnen. Tussendoor neem ik wat rust. Mijn hoofd heeft tijd nodig om nieuwe onderwerpen te bedenken, ik wil mijn organisatie wat op punt zetten, ik wil terug meer lezen en ik ga wat nevenprojectjes aan.

Tot heel binnenkort!

Getagd , ,

16 gedachten over “Vrolijk Pasen – finish bereikt!

 1. Wow, 47 blogposts op een rij ! Ongelooflijk toch ? Respect hoor, je moet het maar doen. Ik kan best geloven dat je nu effe op adem wil komen. Het was echt leuk je elke dag te lezen. Dat wordt een beetje afkicken hier ! 😅
  Vrolijk Pasen Katrien !
  Groetjes, Nicole

   1. Mmm, lekker hé ! 😊
    Ik wou je nog even zeggen dat ik superblij ben je blog te hebben ontdekt. Ik heb als beginnend blogster al veel bijgeleerd door je challenge. Dank voor de tips, ze gaan me zeker verder helpen om een betere blogster te worden !

 2. Hoera voor jou, dat verdient extra paaseitjes!
  Nee, serieus, veel bewondering voor je doorzettingsvermogen. Het zal voor ons, en wellicht voor jou ook, even afkicken worden (al staan hier wel nog heel wat berichten van jou die ik nog moet lezen).

  1. Ik heb net nog een paaseitje binnengespeeld. 🙈 #nomnom Lees gerust in eigen tempo eh, ze blijven nog lang staan al die blogs 😄. Ik moet nog even zoeken naar een nieuw ritme nu haha.

 3. Zo fijn dat je die uitdaging volledig hebt kunnen verwezenlijken. Ik snap helemaal dat je het nu even wat kalmer aan wil doen. Weer even wat meer tijd om te lezen en inspiratie op te doen.

Geef een reactie